Meliateach 40+4 de sabah suyum geldi gittim 3,5 cm açıklık vardı zaten 2 haftadır ama ilerleme yoktu sabah 11 de Doğum haneye girdim doktorum sancıların 3 kadar gelmezse suni sancı vermem lazım dedi açılmam 5 santim oldu suni sancıyı beklerken sancım vardı ama kıvrandıracak kadar değin hani şiddetli adet sancısı gibi epidural için 4 cm olması lazım o yüzden kaçırdım epidural hakkımı . Ama zaten Emin’de değildim belden iğne ya sabit duramazsam diye korkuyordum. Saat 3 oldu suni sancı verdiler 15 dakika sonra sancılar şiddetlenecek dedi ama saat 6 oldu ben hala şiddetli sancı çekmiyorum acı eşiğim yüksekmiş. Suni sancıyı artık su gibi hızlı şekilde veriyorlar. Başım dönmeye başladı sancılar şiddetlendi saat 19:00 olmuştu bu ara öldürmüyordu ama süründürüyodu😂 yatarak Nst ye bağlı bekledim yarım saat suni sancı çok hızlı verildiği için bebek strese girdi mi diye bakmaları gerekiyormuş 19:30 da doktorum son kez açıklık bakalım dedi 6 cm dedi sonra kalan suyu patlattı benim suyum sızıntı şeklinde geliyormuş kesem delinmiş sadece doktor patlattı keseyi . Sonra birden 8-9-10 cm dedi o an inanılmaz bir kaka yapma hissi geldi bana yanı aslında bebek çıkmak istiyormuş o his tuvalete çıkma hissi gibi. 3 kez ıkındım bebeğimin saçları rahim ağzına yapışmış çok saçları vardı doktor eliyle saçlarını kurtardı o kısmı biraz canımı yaktı ama sancı olduğu için o his İnan çokda zor değildi bu arada bu her doğurana yapılmıyormuş normalde bebek kayar çıkar dedi . Seni Sezeryana alıyorum bebek strese girdi dedi hayır Sezeryan istemiyorum diye o korkuyla bi ıkınmışım 4. Ikınmada balık gibi kaydı minik kuşum 💕 saat 19:40 sonrasında inanılmaz bir rahatlama şarhoş gibi bi kafa . Kızımla TEn tene temas yaptık sonra kızımı giydirmek için aldılar çok uykum var dedim uyu dedi doktorum doktor beni dikerken biraz uyumuşum uyandığımda doktorum yaptığı işlemleri anlattı 3 dikişin var güzel bir doğumdu falan diye konuştuk. Sonra ebeler bana yardımcı oldu giyindim bebeğimi emzirdim kızımı kucağıma aldım yürüyerek çıktım doğumhaneden Kocam bizi bekliyordu kocaman sarıldık çok güzeldi allah herkese nasip etsin 🥰 sancı çekme ve doğma süresi aslıdna 18 ile 19:40 arası yoksa önceki saatlerde dizi film falan izledim