minikpankekim Doğum başlatmak için ne yapmak gerekir. Sancım falan hiçbisey çıkmıyo. Bebek kanalada girmedi. Son kontrolüme gidicem bi kaç gün daha gelmezse suni sancı verilecekmiş. Ne yapmam gerekiyor? Kanala girmediyse suni sancıyla girermi acaba?
AsyaveAnnesiii minikpankekim kaç haftalıksınız acaba benimde durumum aynı kanalda değil hiç belirti yok 38+4üm şuan daha var aslında ama artık sabrım kalmadı 🫠
beyzzsenturkk minikpankekim sıcak suyun altına girin sırtınızı belinizi iyice ova ova masaj yapın yalancı sancılar geldikçe yani kasıldıkca karnınız ıkının tuvaletiniz varmıs gibi bebeği kanala itin korunmasız iliski de öneririm acılmayı hızlandırıyor
AsyaveAnnesiii minikpankekim bende korkuyorum çünkü suni alıp sonra sezaryene alınan çok var ikisininde ağrısını sancısını çekmek istemiyorum. Yarın kontrolüm var sezaryen isteyeceğim gibi duruyor
minikpankekim symag bazen karnimda belimde hafif agrilar oluyo regl olacakmis gibi.bunlar belirti olabilirmi?
minikpankekim AsyaveAnnesiii benimde pazartesi kontrol var. Pazartesiye kadar insallah gelir die dua ediyorum sezeryanda olmak istemiyorum normal giderken. Ah bu inatçi bebeler 😏
melike098 AsyaveAnnesiii ilk dogumumda benim de samcim ve acilmam yoktu 41.haftada suni sanciyla normal doğum yaptım
symag minikpankekim bende hiç ağrı yoktu sadece su geldi sancı çok geç oldu. Aynen adet oluyor gibi. Lavoya gidince rahatlıyor gibi oluyorsun. Ama suyum geldiğimde biraz açılma vardı galiba yatış yapın demişti bize. Sıcak duş aldım gitmeden
AsyaveAnnesiii minikpankekim evet bu haftaya kadar normal diye gelip sezaryen olmak beni de üzüyor ama nasip sağlıklı doğsunlar da🤷🏼♀️
minikpankekim symag karin agrisiyla lavaboya gidince karnimdaki agri hafifliyo ama tam gecmiyo. Uzaninca geciyo. Ama galiba uzanmamak gerek bilemiyorumda gelmeye calisiyo benmi engelliyom bilemedim😂