Mrsceyms Rmysyldz uzanirsam vucudum daha cok agriyor. Hep hareket edersem bebek kasik bolgeme biniyor. Valla anlamadim ki ne yapsam😁
Mrsceyms zeynozey Rmysyldz maalesef cok oluyor uzun sure sandalyede oturamiyorum. Yemegi azicik fazla kacirsam midem patlayacak gibi oluyor belime vuruyor hep.
Mrsceyms 1asel-duru birinci de hic boyle degildi. Mide buyumesi falan bilmem. Ama bunda simdiden 9 aylik gibiyim. Yuruyusum bile degisti
Rabia234 Bende öyleyim 5 aylığım ama şişkinlikten dolayı göbeğim çıktı doktorum göbeğimin şişkinlikten dolayı olduğunu söyledi
gozkarag Mrsceyms valla 25+3teyim iyice gidiyo önden önden karnım. Bazen çatlıcak gibi oluyorm şişkinlikten nefes nefese yürüyemiyorum bile neredeyse zorlamalar başladı valla
Seherak Mrsceyms 35 haftaya kadar gayet normaldi göbeğim sonra bir şişmeye başladım hem bebek kilolu hemde ben aşırı ödem başladı şuan o 37+3 patlayacak bomba gibi 😂
Mrsceyms Ben artik fazla kiloyla hamile kaldigima bagliyorum bu durumu😞 suan 85 kiloyum cok mutsuzum. Ve daha 6 aylik. 9. Ayi dusunemiyorum ne hale gelecem. Birqz yurusem ayaklarim falan sisiyor baya zorlu bir ikinci gebelik oldu benim icin
Zmrt2208 35 haftalık hamileyim ayıma göre küçük göbeğim eğilirken filan sıkıntı yaşamıyorum fazla ama artık yürürken filan yoruluyorum