Merveftm Dikkatli beslen çok fazla kilo alımın var ise diyetisyene baş vur,ne kadar kilo alırsam çocuğum sağlıklı kilolu olur diye bir düşünce yok sadece kendine ve vücuduna edersin,ay aman çocuk iyi olsun muhabbeti de boş garanti verebilir misin zayıf olacağının hayır :) bir çok kadın tekrar veremiyor emzirme dönemin de de iyi beslenmemiz lazım bebek emiyor diye neyse soruna geleyim..
34+2 haftalık hamileyim 8 kilo aldım,abur cubur yemem çok fazla hazır gıda tüketmem,dışarda yemem,asitli içecek içmem,çok açıkmadığım sürece meyve bile tüketmem gece,ilk 6 ay gece meyve yiyordum dikkat etsem belki bu kadar bile almazdım. Sabah iyi bir kahvaltı,nadir hamur işi tüketirim ekmek genel de sabah tüketirim,akşam ekmek yemem eşime de söyledim çok yediğim de beni uyar diye o uyarır dikkatli ye diye :) ara öğün meyve ve ya kuruyemiş tüketiyorum,çok nadir ailem ile bir araya geldiğim de abur cubur keyfi yaparım, günlük yürüyüşe çıkıyorum,ilk 3 aydan sonra evde kalıp yatayım moduna geçmedim her zaman dışardaydım gideceğim yerlere 30 dk önce çıkıp yürüyerek gidiyorum. Ve bünye ye bağlı ben çok kolay kilo alan biriyim ve zor zayıflayan en son bebeğim 2 kilo ya yakındı insaAllah 12-13 kilo ile doğuma giderim diye düşünüyorum :)