323832 Adensu_ kanda 10. gün idrarda 12.gun pozitifti ilk kanda ogrendim denemek amaçlı kaset test yapmistim
Aytekin1 Reglin geciktikten sonra yapılması en doğrusu boşuna stres olmazsın kesine daha yakın bir sonuç alırsın
Adensu_ Aytekin1 pcos oldugum icin adetim duzenli degil oyuzden yumurtlama gunune gore takip ediyorum canim bu ay catladi oyuzden merak ettim
minikmucizeemaak Edaozkan 323832 Pamukasln Kozlar 10. Testin olduğu gün doktor kontrolünde 19.5 mm yumurtan var çatlamak üzere bu günleri değerlendir dedi. Teste göre tam kıpkormızı değildi burda bir kaç arkadaş ve ebru hanım daha değil dedi ama ben 10 u ve 12 yi değerlendirdim. Çok yatmadım tabi öyle denilince sizde bir bakar mısınız ?
Mihrimahvuslat Adensu_ genelde yumurtlamadan 14 yada 17 gün sonra çıkıyor ama emin değilim bende pkos hastasıyım ovulasyon testi kullanmaya başladım bakalım ne zaman görürüm bilmiyorum
Adensu_ Mihrimahvuslat bende bu ay basladim canim. Adetim normalde hep duzenliydi 10. Aydan 1. Aya kadar adet olmadim doktora gittim inofolik yazdi 1. Aydan berli adet oluyorum duzenli bi sekilde ama yinede bilemiyorum duzensiz sayilir hala
Yaprak- minikmucizeemaak canım yani demekki sende pik bu şekilde çıkıyor doktor onaylı olduğu için artık yapmana gerek yok bence
Edaozkan minikmucizeemaak canım ben de o yerden test almıştı hatta böyle çıkmıştı daha yumurtlama beklerken adet oldum sen doktorunu dinle yumurtlaman olmultur belki çünkü daha koyusu yok olurda adet olursan inşallah hamile kalırsın da minnakkurabiyeler var ordan al testleri aşırı hassas ve güzel
minikmucizeemaak Edaozkan Pazartesi bir doktora başlıyorum onla devam edeceğim inşAllah artık bakalım ne diyecek ❤️ Bence de bundan koyusu da çıkabilir ama test algılamıyor bu kadar demekki ama sorduğumda direk daha yumurtlama olmamış denildi o beni ikilemde bıraktı işte canım