Brisii Kızlar oruç tutamıyorum ama sahurda eşimle birlikte yiyorum yatıyorum saat 11 12 gibi uyandığımda ne yiyebılırım sahurda zaten yumurta kahvaltı gibi yaptığım için canım istemiyor ama bebek için yemem lazım siz neler yapıyosunuz bu durumda
Busel Brisii yulaf yiyebilirsin en güzeli meyve kuruyemis koyarsin mis. Hem süt hem yulaf bebek için çok iyi besin
DnzTnr Brisii bende aynıyım karnım tok uyandigim için yiyemedim ama boş geçirmek istemedim bol bı salata yaptım kendime bide muz ceviz yedim birazdan da yoğurt yerim. Ama benim aklıma da hurma takıldı iftarda hurma yiyormusunuz? Kaç tane yiyorsunuz?
Brisii nergismom öyle mi yapayım meyve türüyle geçiştirsem beslenmıyomus gibi geliyor cok korkagımda :D
nergismom Brisii walla bende eşime hazırlıyorum😁😁 her akşam yememek için kendimi zor tutuyorum canım🙈🙈🙈
Meltemgunes Yoğurt yulaf badem ceviz havuç protein kaynakları yumurta et balık yeşil yapraklı sebzeler roka ıspanak brokoli özellikle çok kıymetli tarhana çorbası avokado bunlar en kıymetli besin kaynakları ben beslenme uzmanı ile çalışıyorum
Tugraseda Yulaflı kaseler benimde cok hoşuma gider meyvede koyarsınz içine hem tatlı ihtiyacınızı karşılar hem tokluk sağlar