Selamun Aleyküm kızlar. 27+4 günlük hamileyim dün de çok fazla hissetmedim ama bugün sabahtan bu yana ne yaptıysam bebeğimin hareketini hissedemedim. Çikolata yedim süt içtim vişne suyu içtim ılık duş aldım oturdum yattım genede yok yani. Telaşa kapıldım açıkcası eşimin işten gelmesini bekliyorum hastaneye gitmek için
Ne yaptıysam hareket etmedi
06Seyma-06 Aleyküm selam canım hemen kötü düşünme o haftalarda normal olabiliyor bende bazen bebeğimi 3-4 gün hissedemiyordum ama tabi yinede hastaneye git mutlaka 🥰
- Düzenlendi
06Seyma-06 tabiki kötü düşünmeyin ama su an hemen gitmeniz mantıklı olan olacaktır eşinizi beklemeyin bence 27 hafta küçük bir hafta değil çünkü
06Seyma-06 o hafta Bn de olmuştu 30 dan sonra tamamen hissettim düzenli 27 haftalıkken 3 gun hissediyordum 2 gun hissetmiyordum yine doktoruna söyle ihmale gelmesin
06Seyma-06 ilk kızım da bende öyleydim. Hatta 2-3 günün biri soluğu doktorumda alırdım. 😂 ama Mahşallah şimdi 2 buçuk yaşında
@Busrayasin2351 vallahi çok korkuyorum bilemedim ne yapacağımı eşim gelsin yinede bir gitmekte fayda var sanırım
06Seyma-06 35 haftalıkken bende bi korkuyla gitmiştim de doktor yorgunluk yüzünden demişti dinlenmeye çalışın birde sırt üstü uzanın bebek o zaman muhakkak hareket eder sıkmayın canınızı eğer uzun süre uzanmanıza rağmen hareket etmiyorsa doktora gidin
06Seyma-06 27. Haftada benimde öyleydi hatta 3 4 gün hissetmedim doğru düzgün. Sırtını dönmüş olabilir aya da bu ara kendini çok yorduysan uyuyor da olabilir canım kötü düşünme inşallah iyidir 🙏😘