Merhaba annişler ve güzel anniş adayları ☺️ 22.03.2023 Çarşamba günü gelen muhteşem normal doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Haftalardır nasıl olacak, nasıl doğurcam diye diye kendimi yiyip bitiriyordum. Geçtiğimiz pazartesi suni sancı ile doğum istedi doktorlar gebelik şekerim var diye ben bikaç gün daha verin bana dedim perşembeye kadar bekleyelim perşembe alırız dediler. Çarşamba sabah 11.30 da (39+3 te) uykudan sancı ile uyandım öncesinde hiç belirti yoktu. Uyandığımda sadece kasığımda sancı vardı ama zaten bikaç haftadır düzensiz yalancı sancılarım vardı. Neyse 11.30 da uyandım takip ettim yine düzensiz sancım 11.45 te eşimi aradım düzensiz ama şiddetli sancım var dedim eve gel ne olur ne olmaz dedim eşim 12.15 civarı geldi takip ettim ama sancıların arası hiç düzenli değildi. 12.30 da eşime gidelim dayanamıyorum dedim çıktık yola hastaneyle evin arası 20 dk kadar mesafede yolda trafik var daha yolun yarısına gelmeden bende ıkınma hissi başladı dedim dayanamıyorum geliyo eşim tefiği birbirine kattı bağırıyo yolu açın diye korna çalıyo dörtlüleri yaktı. Ambulansı aradı onlar telefondan konuşuyolar benle sakın ıkınma derin nefes al falan sonra hastaneyi aramış bilgilendirmişler. Saat öğlen 13. 05 te hastanenin aciline geldik arabadan indim yürüyemiyorum apar topar sedyeyle aldılar içeri direkt çatala bi baktılar 8cm acılma üzerimi bile değiştiremedim altımı çıkardık sadece direkt doğuma aldılar saat 13.14 te bitti doğumum 3.5 kilo oğlum suni sancısız, dikişsiz muhteşem bir doğum oldu 1 saat 45 dakikada herşey oldu bitti dün taburcu olduk (çam shakura devlette oldu doğumum ) bugün bebişimin yanında onun mışıl mışıl uyuyuşunu izleyerek yazıyorum sizlere Rabnim herkese böyle güzel böyle kolay doğum nasip etsin inşallah.🥰 bu arada 3. Doğumum ama kızım 16 oğlum 14 yaşında ben 34 yaşındayım 14 yıl sonra nasıl olacağını düşünüyodum öylede güzel oldu ki 🙏