Aysegul_3838 @Glnurs @Nermin01 @Melekk12 @esmerella37 @busra009 @NE02 @ayse_1960 @Senaykork @Mae @Burcum @betul_27 @Elacik @AlmilaninAnnesiii @neshakin @Bubah_kr @Fatmisko @Sumhanim @Serklajligebelik @Ruhsuz @Sema-yvzzz @Bilinmiyor_25 @melolo33 @Aysegul-ucbh @Glrsa @Mummumlilo @Seyma06 @Kokolopo @Gulhn70 @B-K- @Ed11 @Vlii99 @ayselaydin2 @nilsmomy @Oznur_ece65 @Ummu1234 @Mustafayigitvebeytugannesi 3.oğluşum geliyor
Aysegul_3838 Kkkkkkkkkmmmmmmm bol tiksinme ilk aylar aşırı bulantı et kokusundan deterjandan sarımsaktan nefret ettim aşırı koku hassasiyetim vardı onu dışında bir belirtim yok
Mltsnl nilsmomy banada bakar mısınız 11 de erkek 15 de kız dedi 
BernaOmer Bana bakarmısınız @Elacik @Seyma06 @Kokolopo @Gulhn70 @neshakin @ayselaydin2 @betul_27 @Senaykork @Serklajligebelik @melolo33
Aysegul_3838 Mustafayigitvebeytugannesi evet abla sen kesin erkek demiştin teşekkür ederim yorumun için
Mustafayigitvebeytugannesi Aysegul_3838 şimdi baktım da herkes kız derken ben inatla erkek demisim sanırım bir ben bilmişim 🤭😅 gözün aydın canım Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin bende üç erkek annesi olcam Allah’ım nasip ederse 🤲🌺🥰
HTSY-3535 Mustafayigitvebeytugannesi canım bana da tahmin yapabilir misin şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
Mustafayigitvebeytugannesi Rabis0446 yaa öyle mi 😊 Allah’ım senin bebisi de sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah canım 🥰🌺