uzumlukekimmm Göğüs uclarımın kenarları yarıldı. lansinoh krem kullanıyorum ama iyileşmedi başka ne önerirsiniz? Emzirince çok acıyor ve kanıyor 😣
beyzzsenturkk uzumlukekimmm bol bol yıkayın kuru tutun zeytinyağı sürebilirsiniz bir de göğüs ucunuzun kıyafetlere değmesini engelleyecek seyler giyin hava alsın sürtünme de tahriş eder
Ozoooo uzumlukekimmm ben kendi sütümü sürüyordum artı göğüs pedi kullanıyorum süt aktıkça nemli kalıyordu öyle öyle iykeşti
haticenurrr uzumlukekimmm ben gümüs kapak kullanıyorum 11 gün önce dogum yaptım henüz herhangi bir sorun yasamadım
uzumlukekimmm beyzzsenturkk teşekkür ederim zeytinyağını uygulayacağım. Emzirdikten sonra 10 dk açık tutuyorum sonra göğüs pedi koyup kapatıyorum
beyzzsenturkk uzumlukekimmm göğüs pedi göğüslerinizin mikrop kapmasını sağlar zorda olmadıkca bi süre kullanmayın nemli kalır enfeksiyon oluşur sizde olmasa da bebeğinizin agzında sıkıntı yaratabilir maalesef sütler akabiliyor onun yerine parça bez koyabilirsniz evdeyken
Meltemgunes Awentin göğüs kalkamı iyiymiş bu konuda hem hava aldırıp hem tahrişi engelliyor uzmanlar görüş pedini kuruttuğu için öenermiyor