gkcbrn Bugun tam 37+0. Normalde 38+4 de doğum yapacaktım ama sancım çıktı ve doktor dikişim olduğu için bekletmiyor. Çok korkuyorum ameliyat ortamından ve sonraki ağrılardan. Bana dualarınızda yer verin lütfen🥹 varsa tavsiyeniz onlarıda okumaya hazırım.🙏🏻
ES_es-Es gkcbrn sağlıkla kucağınıza alım inşallah bol bol dua okuyun rahatlarsiniz ve haftaniz maşallah çok güzel bende serklajliyim inşallah bende görürüm o haftaları 🤲
rose_gold_26 gkcbrn Rabb’im sizi ve bebeğinizi korusun ve kollasın, korktuklarınızdan emin kılsın sizi. İnşallah güzel haberlerle bekliyor olacağız 🥰💐🤲🏻
eemmaa gkcbrn sezeryanda spinal yapılıyor diye biliyorum epidural daha mı iyi doktorunuz mu öyle istedi🤔
rose_gold_26 gkcbrn Maşallah kırk bir kere 🧿 Gözünüz aydın , inşallah darısı bizim başımıza olsun 🥰🤲🏻💐
iremsenpli11 Rabbim sağlıcakla aldirsin kucağına 🙏benimde 37+1de dikişlerim alındı şu an 38+6yim hafiften acilmam ve sancılarım başladı inşallah bende sağlıcakla alırım yavrumu 🥲🙏
gkcbrn iremsenpli11 haftanız cok güzel benim minik sabredemedi geldi hemencik🥹🙈 cok sukur biz kavustuk darısı size olsun, bir avazda kurtarsın inşallah Allah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
bendiyebiriii gkcbrn çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı uzun ömür versin. Bebeğiniz kaç kg doğdu? Ben serkalajlı değilim ama 37+3 için gün verdi bana da. Kendini yorma dursun o zamana kadar en azından diye de bir ekledi hatta. Bebeğiniz iyi mi ve kaç kg acaba?
gkcbrn bendiyebiriii amin teşekkür ederim 🙏🏻 2460 gr doğdu, ultasonda 2800 görünüyordu. Çok şükür iyi yanımızda. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
bendiyebiriii gkcbrn çok sevindim sizin adınıza. İnşallah ben de doğumdan sonra bebeğimi sağlıklıca yanımda, kucağımda tutarım.