SanemmAslan Arkadaslarim merak ediyorum Ankara’da nerede fetal dna yaptirdiniz? Yardimci olabilir misiniz? Memnun kaldiniz mi?
Ahsenn031013 SanemmAslan ben kocaelide yaşıyorum Biraz önce detaylı ultrasondan çıktım ve orda bana Fetal dna devlet karşılıyormuş böyle bir hakkınız var yaptırmak istermisiniz dedi Devlette takipliysen bi sor istersen
SanemmAslan cherryblossom7 memnun kaldiniz mi? Bir de amerikaya mi gitti yoksa turkiye de mi yapildi bilgi verebilir misinz?
cherryblossom7 SanemmAslan hemen çıktı sonuçlar tr de yapıldı memnun kaldım doktorum hemen bilgilendirdi
SanemmAslan Ahsenn031013 oyle mi devlette takipli degilim memorial’a gidiyrum ama devletin karsiladigini bilmiyrdum yine de tesekkur ederim sorayim bi🌸🙏🏻
Ahsenn031013 SanemmAslan bende bilmiyordum bugün öğrendim hatta baya şok geçirdim çünkü pahalı bişe Bi randevu alın öğrenin bakalım anladığım kadaryla yeni olmuş bu
SanemmAslan Ahsenn031013 evet cunku devlet karsilamiyor diye biliyorum sgk karsilamiyor ama yeni bisey olduysa olabilir tabii
Ahsenn031013 SanemmAslan yeni sanırım direk ayrıntılı bilgi verdi hakkımız olduğunu belirtti Daha sonrasında bize Bilgi aldım ancak yaptrmak istemiyorum vs diye yazdı yazdık
Elif1808 eymeniko135 Merhaba devlet hastaneleri fetal dna yapıyor mu biliyor musunuz benim bütçem şu an özele yetmiyor çok üzülüyorum zaten hormonlarımdan dolayı da duygusalım napıcam bilmiyorum çok yaptırmak istiyorum 😭