Gmziscn Benim bebeğim 14+5 haftalık dün 99 gr olduğunu öğrendim normalmi merak ediyorum ya sizlerin ne kilonuz☺️😇
Hafizzeynep Gmziscn bende 16 haftalık hamileyim 158 gr tek dileğim sağlıklı olması kilosunu önemsemiyorum çünkü ağzımdan bir yudum su geçmiyor geçsede çıkıyor ☹️
dml33 Gmziscn doktor mu soyluyo onu yoksa ultrason kagidinda yaziyo mu bana boyunu soyluyo sadece 13 haftaligim daha :)
Asiveela 13 haftalığız 57gr doktor söyleyince şok oldum ben de çünkü günlük gelişimlerde 20-25 gr olması gerektiği yazıyor 😂
Demir123 AcemiAnneee özele gidiyorum canım orda söylediler herseyini sorunca cevaplıyor doktor.Devlette iyi bi doktora gelmek lazım malum ilgi hiç yok
Demir123 dml33 canım bana verdiği baya uzunca bi kağıt EFW (AÇ BPD FL)hadl yazıyo kilosu yazıyo bak bakalım belki böyle bisey vardır😂
AcemiAnneee Gmziscn özel hakkını verıyosa ıyı ıncelıyo devlet malum daha yoğun hasta sayısı doktorlar pek konuşmuyorlar
AcemiAnneee Gmziscn ıkılı taramayı alıcaz o zaman da cınsıyetını gösterirse büyük ıhtımal görürüz dedı bakalım hayırlısı
Hasret33 14+3 ken 95 gr dedi doktorumuz 😊 şuan 14+6 olduk 😊 cinsiyet ögrendinizmi 😊 bizim doktorumuz büyük ihtimal erkek dedi