Melikehllderin Kizlar iki gündür bebeğin hareketleri nerdeyse yok gibi, 21.haftada hissetmeye başlamıştım çok netti hareketleri, şu iki gündür hareket yok korkmaya da başladım , kontrolüme de daha iki hafta var , tedirgin oldum, yaşayan varmı bu durumu
Tiiffany Melikehllderin önce tatlı bişeyler yiyip uzanın bebek nerdeyse eliniz ile hafif bastırın yeri değişicek mi. Sağlık ocakları kalp atısına bakıyor isterseniz en yakın orası bi görünün
tubaoz18 Melikehllderin benimde geçen bir gün boyunca hareket etmedi korktum hastaneye gittim bi sorun yoktu.Doktor arada olur böyle dedi.23 haftalık
ebrusngl Melikehllderin şu an aynısını yaşıyorum yarın 21.haftaya giricem ve dün akşamdan bu yana hareketleri yok denecek kadar az moralim bozuldu ister istemez böyle olursa akşama acile gidicem bende
Melikehllderin Tiiffany çok teşekkür ederim benimde şimdi aklıma geldi sağlık ocağına cikicam birazdan kalp sesini dinlemislerdi orda evet , Allah razı olsun inşallah kötü bir durum yoktur 🙏😔
Tiiffany Melikehllderin sanmıyorum kötü bişey olacağını ama tabi tedbiri elden bırakmayalım. Kücük daha bide tembel olabilir😆
Melikehllderin tubaoz18 kız teyzesi , şükür hissettim akşam yemeğinden sonra , kalp atışlarını da dinledim sağlık ocağında içim rahatladı 🙏🤍
Bugriiissss Haftada hissetmeye başlamıştım şuan 22+6 yız kaç gündür hareket etmedi öyle korktum ki dün gece hareketlendi. Ben tatlı yesemde dokunsamda tepki vermiyor kendi isteyince hareket ediyor bir de hareketli bi bebe ultrasonda falan durmuyo hiç. 4 gün hareket hissetmeyince çok korktum şimdi diyorum ki böyle olacak heralde bazen
Tugceatabey aynısını yaşadım 22. haftada 2 gün o kadar cılız hareket ettiki doktora gittim hemen sırtını dönmüştü cılız hissetmenin nedeni o dedi doktor şimdi normale döndü çok şükür
Melikehllderin ebrusngl sağlık ocağında kalp atışına baktılar şükür duydum rahatladım bende , bu haftalar normaldir dediler ama işte içimiz rahat etmiyo analık 😊🤍
Liliales Melikehllderin çok ayakta olduğunuz yorulduğunuz günlerde hissetmeyebilirsiniz bana da olmuştu 😊 siz hareket halinde olunca bebek hareket etmiyor yani ondandır
Melikehllderin Liliales iftar hazırlığı vs ondan diye düşünüyorum şükür akşam yemekten sonra hissettim , 😊🙏 sağlıkla gelsin miniklerimiz , bol bol dinlenelim hanımlar