rodin123 Kızlar yıllardan beri var 3 ameliyat geçirdim nefes kanallarım açılması daha da işimi zorlaştırdı alerjen bakterilerin hepsini alıyor bu sefer sinüsler tıkanıyor kafayı yıyorum uyku problemi çok yasattı bana suan 6 cı ayımın içindeyim doktorlar hiç birşey yapamıyor boş dönüyorum bana dedikleri yastığını yüksek tut ama fayda etmiyor 😔 bunun la savaşan arkadaşlar varmı nasıl uğraşıyorsunuz.
Albatros3501 rodin123 bana daha çok genizde geriye çok akıntı yapıyo 2 ameliyat geçirdim bende. Geniz tıkanması çok yaşıyorum öksürerek çözmeye açmaya çalışıyorum mümkün olmuyo maalesef çözüm bulamıyom🙄
deletedmom734 rodin123 bende de var uyku kalitesini ciddi anlamda etkiliyor ama alıştım ben artık onla yaşamaya
rodin123 MeltemKocamer gece belki 10 defa uyanıyorum tıkanıyor bu sefer kalkıp biraz tıkanıklık açılsın diye bekliyorum zaten en az 1 saat etrafta dolanıyorum nasıl uyuduğumu bende bilmiyorum bazen
Zeynozeyyo Bnde alerji ilaçları Kullanıyordum gebelik dolayısıyla maalesef kullanamıyorum zaten Kbb ve asistanım yapabilecek hiçbir şey yok gebelikte tek şey deniz suyu ya da okyanus suyu ile burun yıkama yapmak emzirme dönemlerinde de kullanılamıyor Mecbur sabredeceğiz Bir de bahar ayı geliyor o zaman daha fena oluyorum
rodin123 Zeynozeyyo valla aynı şeyi banada söylüyorlar daha 3 ayım var onun dışında emzirme dönemindede dediğin gibi kullanamıyorum nasıl sabır etcem bilmiyorum 🤷♀️