Seyma2255 Kızlar 3 gündür tuvalete çıkamıyorum ne yaptıysam çare olmadı kuru kayısı kuru erik zeytinyağı hepsini denedim ama çıkamıyorum mide bulantısından fazla birşey yiyemiyorum acaba o mu etkiliyor anlamadım ki ya
Beyazeller Seyma2255 Sabahları zeytinyağı, limon , kekiğe ekmek bana bana yiyin 😋Kuru kayısı , kuru incir ben bunlarla çözdüm .
Hasret99 Seyma2255 ben çareyi kuru kayası da buldum canım gece yatarken bir bardak suyun içine 1 kayası at sabah aç karnına hem kayısıyı ye hemde suyunu iç iyi gelicek ❤️
Seyma2255 Sevgi56 Beyazeller Lavinya1811 Sahdormommy Kuru kayısı incir kuru erik hepsini tüketiyorum tık yok günde 2.5 lt su iciyorum yine tık yok ilk gebeliğimde de çok çektim hemoroid çıktı bunun yüzünden şimdi yine çekiyorum son çare doktordan ilaç isticem dediğiniz gibi
Lavinya1811 Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum bende 1 haftayı geçti büyük tuvalete çıkamadım. Kadın Doğum uzmanıma danıştım, ‘Duphalac’ şurup yazsı kabızlık için. Doktoruna danışmanı tavsiye ederim geçmiş olsun 💐
Seyma2255 Sevgi56 şuan da kullanmıyorum doktor vermedi daha sadece folik asit kullanıyorum 7 haftalık daha
Meltemgunes Dahiliye doktorum aynı zaman da fitoterapi uzmanı onun bana tavsiyesi kuru erik ve kuru kayısıyı akşamdan zeytinyağının içine koy sabah ye bende işe yaradı aynı zamanda öğütülmüş keten tohumu 1 yemek kaşığı salatana koy bebeğe zararı yok aksine bitkisel omega 3 kaynağı