Bahar53 @Esmerella @busra009 @3kuzuAnnesiyim @Cwwksedef @Mutluyuvam52 bugün dayanamadım tekrar gittim sizin tahminleriniz tuttu 🤗
esragedk Bnde bugün öğrendim cinsiyeti çoğunluk erkek demişti bir tane daha oğlum oluyor 💙😇 @esmerella37 @3kuzuAnnesiyim @Mutluyuvam52 @Mustafayigitvebeytugannesi 🥰
Mustafayigitvebeytugannesi esragedk Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah canım 🥰🌺🤲
esragedk 3kuzuAnnesiyim çok sağol canım bnmmde içime hep kız doğmıştu bnde senin gibi düşünüyorum ayrıntılı yı bekleyeceğim🥰 şuan attığım fotoğraf ta mı bacak arası boş canım
3kuzuAnnesiyim Ben hep bebeğine kız demişim fotolar baktım hala kız gıbı dıorum ayrıntılıyı bkle sen yınede;)
esragedk 3kuzuAnnesiyim hep öyle dua ettim canım sağlıklı olsun rabbim gönlüme göre versin diye ama doktor o kadr emin konuşuyor ki yüzde 100 diye ama bir umut işte 20.ci haftayı bekleyeceğim 🙂🥰
3kuzuAnnesiyim esragedk evet canım boş ysnı pipi felan gorunmuo sen ultrasyonda gordun mu bıde daha kucuk fotolarınada baktım ordada kız gıbı. Allah gönlğne göre versın bnce sen bır umut ayrıntılıya kadar kımseye deme:)
3kuzuAnnesiyim esragedk canım banada ayrıntılıda kız dedıler ama bnde hala bır umut bı sonrskı kıntrolu bklıorum cunku ıcımde bur hıs gırmedı sakladı dio:) bu gebeliğim dıger 2 kızımdan cok farklı