Mercimekkk1 Merhaba kızlar hayırlı ramazanlar 💓 aranızda fetal DNA yaptıran var mı bunu yaptırınca diğer tarama testleri yine de yapılıyor mu kafam çok karıştı 🤦🏻♀️
Nurkcy Mercimekkk1 Gerek yok. Bende taramaları yaptırmamak için Fetal yaptırdım doktor önerisiyle. Taramalarda yanılma oluyor fetal kesin sonuç veriyor.
Ozgekilic_ Mercimekkk1 bende uğraşmamak ıcın ve yanılma payı olduğu ıcın dırek hiç bırını yaptırmadan fetal yaptırdım maddi durumunuz el verıyorsa kesınlıkle tavsiye edıyorum ıc rahatlıyor cınsıyetıde kesın öğreniyorsunuz yanılma yok 😅
Nrcndmr Mercimekkk1 Tüm tarama testleri yerine geçiyor fetal dna ,tekrar herhangi bir test yaptırmıyorsunuz . Sadece detaylı ultrason kalıyor geriye
passion35 Hlycsr91 hayır bu test ikili üçlü dörtlü tarama yerine geçiyor ve bu testlere göre daha hassas sonuc veriyor
Hlycsr91 Peki yaptıran arkadaşlar nerede ve kaç paraya yaptırdı acaba. Bende bu testi yaptırmak istiyorumda.
Ozgekilic_ Hlycsr91 benim yaptırdığım firma Fransa gonderıyor Amerika’ya gönderende var detaylı olanı yaptırdım 370 € 7600 tl ödemiştim o zamanki kurda eurofins şirketiydi galiba
babyandmomyy bende geçtiğimiz gün yaptırdım benim doktorumun çalıştığı firma ile ispanya’ya gönderildi sonuç bekliyorum ücreti 9500
handeserdes ben direk fetal dna yaptırdım. 35 yaşındayım, sigara alkol kullanımım var. kesin riskli çıkacaktı boşuna canımı sıkmadım. test sonucu 1 haftada geldi.
Hlycsr91 Bende 6509 tl fiyat aldım 2 hafta sonra gidip yaptıracağım. İçim içimi yemesindense yaptır gitsin dedim hem tarama testleri ile uğraşmayacağım bir daha.