Biranneninumudu Hasgul53 sizin çocuğunuz var miydi hangi hastanede yaptırdınız benden bir tane çocuğunu oldugu icin para istediler
Hasgul53 Biranneninumudu benim çocuğum yok canım. Olunca durum değişiyorsa bilemem. Hakkınız da hayırlısı olsun. Ücret isteseler bile özeldeki kadar pahalı değildir. Ben tüp bebekle hamile kaldım aşılamalarım tutmadı.sizin sorun ne şu anda
deno1 Biranneninumudu benimde ilk tedaviyle oldu bir umut belki ikinci vücut alışık olur şans kısmet ama malesef olmuyor tekrar o süreçler hem ağır hem maddi boyutu var Allah nasip etsin insan üzülüyor ama
Meltemgunes Biranneninumudu Umudunu sakın kaybetme bundan tam 1 yıl 2 ay önce bütün kan ve usg sonuçlarım erken menepozu gösteriyor du FSH 20 idi 33 yaşındayım hiç çocuğum yok doktorum alanında iyi biri ve bana tüp bebek te de şansımızın çok az olduğunu söyledi ben çıkardım aklımdan çocuk düşüncesini mide bağırsak sorunlarımdan dolayı organik gluntensiz besleniyorum 1 yıldır haftanın 5 günü. Avokado tüketiyorum (yeni öğrendimki avokado rahim ve yumurta kalitesi için çok önemliymiş) şuan normal yol ile ikiz gebelik ve ailem ikiz yok 9+3 herşey yolun doktorumun yorumu sağlıklı beslenmen ve kafaya takmadın çocuğum olmayacak diye bunu kabullenmiştin bu sayede oldu dedi
Ayse0885 Meltemgunes bilmem faydası oldumu ama bir bahçeden organik avakado almıştık 10 tane kadar ben ara ara onları o dönemde hamile kalmadan önce çok yedim belki etkisi oldu 💓
pinkioctober Biranneninumudu benim ilk gebeliğim şu an nerdeyse 1 yıl sorun olmamasına rağmen kaç kez denedim negatif görünce kalbim çok kırılıyordu gerçekten. Sonra umursamadığım bi ayda gebe kaldım. Tamamen Allahım uygun gördüğü zamanda oluyor buna net şahit olmuş oldum bir kez daha. Olursa da olmazsa da her şey Allahtan♥️
Masha96 Ben bu ay 7 gun kala yaptım negatifti bomboşşş.. 6 gun kala yaptım cok cok sışık bir çizgi ile öğrendim beta 7,98 di 🙏🏻 İnsallah sizde de böyle olur
mayaden Biranneninumudu hormonların kanda yükselmesi gerekir bu da herkeste farklı olur, bende 4 gün kala yaptım negatifti tekrardan 2 gün kala yaptığımda pozitif görmüştüm
Ayse0885 Biranneninumudu sanırım bi 6 ay böyle geçirdi üstelik pocs vardı bende ilk çocuğumda vardı çocuğun olmaz diyen doktor da oldu yazdan beri senin gibi bir sürü test yaptım hata birinde kesin hamileyim dedim kistmiş dedim ok daha çocuğum olmucak demekki hayırlısı yaşta var hastalıktan kırıldığım Ocak ayında gene şüphelendim dedim he he 😂😂 boşver zaten adet sürem 2 en çok 3 gün 4 Ocak oğlumun doğum gününde öylesine test yaptım sonuça bakmadım bile evde gezindim geri geldim çöpe atmaya 😅 baktım 2 çizgi var nasip kismet rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırla gelsin evlatlar ümitsizliğe kapılma 💓🥹
Biranneninumudu Ayse0885 canım o iki çizgiyi görme hayalim bile o kadar rahatlatıyor ki beni gözlerim doluyor
SelHan54 Bende adetime bir hafta kala yapmıştım hiç bir şey yoktu sonra dayanamadım 3 gün kala tekrar yapmıştım o zaman çıkmıştı bir anda çıkabiliyor ama adetine kısa süre kala dene derim
SelHan54 Biranneninumudu inanın bende çok çok üzülmüştüm öyle olunca ama gerçekten 3 4 gün sonrasında o çizgiyi görünce inanamamıştım sabredin inşallah olur 🥰
Meltemgunes Biranneninumudu Kafaya takınca olmuyor çevremde bir çok kadın var tıbbı olara hiç bir engeli olamamasına rağmen hamile kalamayıp tüp bebek yaptıran gerekirse psikoloji destek al. Eşim bi gün dediki zaten hamile kalamazsın biz neden korunuyoruz ki dedi ve biz korunmayı kestiğimiz in 2. Seferi hamile kaldım