hayalperest2310 Eceecim yok canım 40 haftalık olcm pazartesi randevum var bekleyebilir sıkıntı yoksa bakalım nasip ne zaman olacak 😒
Eceecim hayalperest2310 bize de çarşambaya gün verdi. O güne kadar kendim doğurdum doğurdum yoksa suni sancıyla başlatıcak. 1 cm açılma var ama düzenli sancım yok. Nasıl olacak hiç bilmiyorum 😐🥲
birkedibirbebekannesi Eceecim Doktorum önce fitil verileceğini söyledi bana, sanırım bu fitil kendi sancılarımızı başlatıyornuş. Sonrasında eğer bi değişiklik olmazsa suniyle destekleriz dedi 😬🥲 inşallah kolayca sağlıcakla kucağımıza alırız 🤲🏻
hayalperest2310 Eceecim bende ne acılma ne sancı çıktı salı günü gitmiştim pazartesiye kadar olmadı gel dedi
yagizegemom AsyaveAnnesiii aşağı baskı yaptığını hissediyorum ama hareketleri hep göbek deliğimin orda😂
AsyaveAnnesiii yagizegemom ay yok o zaman benimki kesin kanalda değil sağ göğsümün altında bütün hareketleri 😅
Eceecim birkedibirbebekannesi inşallah sonuna kadar gidip normal doğururuz. O kadar sancı çekip sezeryana alınmak istemiyorum ☹️ en korktuğum o. Tabiki herşeyin hayırlısı 🙏🏻
yagizegemom AsyaveAnnesiii ama benim hamileliğim boyunca hem aşağıdaydı canım hiç yukarı çıkmadı heran doğuracak gibiydim 😂
Seheeer yagizegemom 37 nin başında nişanım gelmişti doktora gittim rahim agzin iyice incelmiş hazırlıklı ol dedi ama 38+2 oldum hala gelen giden yok. Dün sanki nişanın devamı gibi geldi yine aynı ama sancı vs yok. Beklemekten de sıkıldım iyice pandaya döndümm😂😂
Eceecim Seheeer yaa demekki nişan gelince kısa sürede doğum olmuyor 😐 ben de dün gelince sevinmiştim doğururum diye 😬😂 2 gün önce 1 cm açılma var dedi doktor bekliyorum ben de hala
yagizegemom Seheeer bende nişan felan da gelmedi oğluşta baya hareketli hiç gelmeye niyeti yok gibi valla 😂 bende buraya artık doğurdum diye post açmak istiyorum 🥹😅
Eceecim hayalperest2310 haha ben dün denedim ama bugün birdaha deniyeyim ☺️ yazık bize napıcağımızı şaşırdık
Eceecim hayalperest2310 kesinliklee. Sancı gelsin doğum başlasın diye uğraşıp ağlaya ağlaya sancı çekicez kaç saat allah bilir 😬😬 oldun sonunda bebişlere kavuşmak var
Seheeer Eceecim bende bu gün yarın dogururum diyordum 1 haftayı geçti boşuna umutlanmışım sizin ki kanlı falan mıydı berrak mıydı