Canimucizem Anneolmahayali1 benim çok düzensizdi ayda iki kere olduğum olurdu veya geldiği zaman kesilmezdi kanama 10 günü geçtiği olurdu en son ilaçla durdururdu çok sıkıntılıydı
Minnosunannesi_2 Anneolmahayali1 iki yıl olucak nerdeyse evet ilk deneme yumurtalarım hem buyumuyordu hem catlamiyordu iki kutu klomen ile anca bir tane büyüttüler bakalım olur insaAllah
Anneolmahayali1 Minnosunannesi_2 adet günün ne zaman kuzum tekrar haber verelim birbirimize benim 5 gün var
Minnosunannesi_2 Anneolmahayali1 benim adetlerim Cok düzensiz ya öyle bir günüm yok ama işte onumuzdeki hafta sonu yapicam test
Aysel_krdg Anneolmahayali1 Allah 1 haftaya bebiş haberi almayo nasip etsin isteyen herkese nasip etsin banada nasip etsin inşallah
Anneolmahayali1 Minnosunannesi_2 inşallah olur kuzum benim karnım ağrıyor gibi afet olacam gibi aynı 4 gün var daha ama hissettiriyor bu ay da olmadı sanırım senden güzel haberler alırız inşallah
Minnosunannesi_2 Anneolmahayali1 yani bende belirti yok ama umudum çok var olacakmış gibi bir hissiyat bakalım olur insaAllah esimim 11 Nisan’da doğum günü var ona denk getircem test zamanını umarım güzel bit hediye verebilirim