Mihrimahvuslat minikmucizeemaak Valla birşey fark ettim normalde adet döneminden sonra akıntım olurdu geçen ay hiç olmadı mesela çatlama olunca öyle oluyormuş demek ki ve ben bunu burda öğrendim o gün değilde 1 2 gün sonra ilişki olurdu bazen de kavgalı olurduk bu dönemde😂 belki bu ay görürüm geçen ay olmadıysa 🥹
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak birazdan tekrar yaparım bakalım dünle aynı şekilde olur mu baktım yine farklı demek ki sabah değilde akşam yapmam daha mantıklı
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Bence sen benden daha streslisin 😂 Hakkımızda hayırlısı olsun. Bazı akıntılar sadece yumurtlamayla ilgili olmuyor kafana takma. Ama aynı saatlere en azından yarım saat oynasın buna dikkat et sabah akşam dediğim gibi testin yetmeyebilir umarım hayırlısı olsun hakkında hakkımızda 🤎🤲🏻
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak 13.38 de yapmıştım şimdi yapsam erken mi olur acaba. Amin inşallah canım benim teşekkür ederim umarım hayırlı sonuçlar alırız 🥹🤲🏻
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat sorun olmaz yarım saat bana muti öyle söylemişti ama tam saatlerde yapsan daha iyi değil mi ben mesela 2 de yapıyorum hep bazen 1.40 1.30 1.50 tam şekilde
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Dakikalara 27 28 8 6 olarak takılma canım buçukta yapmış gibi olursun 13.38 değil de 13.40 de ona bence yapsan da olur yarım saat oynuyor bende buçukta yapacağım 30 40 gibi yaparım
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak kız ayıptır söylemesi lavaboya gitmem lazım sıkıyorum kendimi 😐 saate de daha çok var şimdi gitsem saati de kaçırıyorum 😫
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak kız ondan değil şimdi yapmasam bir dahakine saat çok geç olur yaptım az önce valla 😬
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak kız Ekim’de 6 yıl olacak evleneli 2 yıl önce düşük yaptım daha da olmadı 😑
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Senin baya çok olmuş. Tedaviye falan gitmediniz mi hiç? Baya uzun bir süre
minikmucizeemaak arirangg Benimde bu şekilde 10. Test bence yumurtlama oldu ebru hanım onaylamadı ama doktor onaylamıştı. 10. Ve 12. Test gününü değerlendirdim. Salıya randevum var yüne de devam ediyorum teste hem bitsinler biran önce stresi bitsin hemde belki yumurtlama görünür diye
arirangg minikmucizeemaak Aslında 10. Gün teste göre yumurtlama değil ama belli de olmaz. Belki olmuştur. Test yapmaya da devam et. Hiçbiri pik değil
minikmucizeemaak arirangg Dün 10. Günün ilk halini attım görmüş müydün? Bir de 10. Gün doktor kontrolde 19.5 mm yumurta çatlamak üzere demişti ne bileyim