kymkkymk2106 Akşam 22.30 mide bulantısı baş ağrısıyla hastaneye gittim tansiyonum düşmüştür diye nst ye aldılar düzensiz sancılarm çıktı ve böbrekte büyümr varmş benm ondan enfeksiyon kapmşm doktr bebeğe geçerse doğmdn sonra yoğn bakıma alınr dedi korktm çatı muayenesi oldm 1 cm açıklık eve geldik 24.00 da demin uyandm kasılmalarıma tuvalete gittim kahverengi leke şeklinde iç çamaşırıma değmiş peçetyle kendimi temzleynce peçeteyede baya buaştı ve bir damlada tuvalete damlamştı 39+5 im bu arada
Hayalvemasal00 kymkkymk2106 bende smear testi yaptirmistim snra lekelenmeler oldu. Korktum ama normalmis. Cati muayenesindede lekelenme olabiliyormus
kymkkymk2106 reinamm yani normal mi doktor bebeğin başı iyice kanala yerleşmiş dedi doğm başlamaz mı?
kymkkymk2106 Esra12 çok saol canm evet şimdi ye kadar hep norml gözüktü inşallh normal olur bi skntı olmaz
reinamm kymkkymk2106 evet çatıdan sonra lekelenmen normal. Bol bol merdiven in çık perine masajı yap, birde çömelme hareketi yap. Drsevilay bozkurt var. Onun instagramında var o hareketin fotosu:) su gibi gelsin inş
kymkkymk2106 reinamm çok saol cnm zatn şuan evn için de yürüyorm squat yapıom rabbm hepimizn yardımcısı olsn😘😀
Esra12 Bence doğumuna az kalmış sen hazırlıklı ol boşuna lekelenme olmaz rabbim bir sancıda kurtarsın
kymkkymk2106 Esra12 amin cümlemizi cnm kasıklarımda çok baskı var ve 3.20 dendir kasılmalarm düzenli inşallh doğm başlar be hayırlısıyla gelir kuzm rabbim seninde yardmcn olsn 😘
kymkkymk2106 Esra12 gittim cnm doğm başlıo yavaştan dedi açıklık yeterli olmadğuı için eve gönderdi sancılarn sıklaşınca gel dedi😊
kymkkymk2106 Esra12 cnm valla ağlarm faln vr ama düzenli değil bugün günm bitti p. Tesi gidicem muhtemelen suni verickler aslında bugün için doktorm suni verlm dedi yinede pazartesiye kadar bekleylm dedim
Gnsmlk kymkkymk2106 muayene ücretini tam olarak bilmiyorum biz ilk gidisimizde paket olarak anlaşmıştık.