Civcivhikayesi Merhaba adet günüm geçeli 6hafta oldu normal şartlarda kalp atışını bile duymak lazım 6haftalılken netten baktığım kadarıyla ama doltor çok küçük kese var dedi zor gördü 😞😞😞çok üzülüyprum
Hsna1 Hem belk Civcivhikayesi belki gec döllenme olmuş olabilir bunuda düşün hakkında hayırlısıı olsun
Umudum03 Civcivhikayesi Canım ben 6 haftalıkken gitmiştim benimde görünmedi 7+4 de gördüm anca geç döllenme olduysa ondandır ve 9 . Haftaya kadar bekle acele etme dua et sadece
Hsna1 Aynı şeyi bende yaşadım canım ama sonu iyi olmadı. Allahım şükür ki suan tekrar hamileyim herşeyin hayırlısı hiçbirşey için üzülme allah nasip eder insallah
1234 Hiç Strese girme benım bır haftam zehır oldu 6 haftada vajınal gorunmedı 5 gun sonra gorundu cok kucuk senınkı daha
Dilekiscn Ben bebeğimin kalp atışını 8.haftada duydum bekleyin lütfen 9.haftaya kadar geç döllenme olabilir.ilk hamileligim boş gebelikti ve 7.haftada alındı kesen şuan pismanim acaba erkenmiydi diyorum.keseniz 25mm olana kadar bekleyin lutfen