hayalciana Arkadaşlar 8+5 te kalp atışı duyulamadı ve kürtaj oldum . İlk düşük olduğu için araştırmaya gerek yok denildi. Tekrar ne zaman hamile kalırım başına gelen var mı
mminiginannesi10 hayalciana evet öyle diyorlar ama bence araştırmalısın. Genetik bölümüne gidip. Banada öyle dediler ilk düşükte, sonrasında 2 kez daha düşük yaşadım. Gerekirse 2 kez yaşadım de, birini evde kendim düşürdüm de yinede yaptır. Kan pıhtılaşması olabilir.
Ftmnr_35 Geçen sene Nisan sonunda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. Doktorum 2 ay ara verin dedi. Haziran da, İlk denemede hamile kaldım hamd olsun Allah’ıma. Kürtaj arkası hamilelik derler zaten. Allah’ın izniyle hemen kalırsın arkadaşım 🙏🌸
S12e28h46 @hayalciana aralık 25 kürtaj oldum 40 sonra ilk hastalığımı gördüm sonra hamile kaldım rahim nezaman toparlanırsa ozaman kalınıyormuş.
arirangg hayalciana Bana da ilk kayıpta gerek yok dediler ama yine de kendim genetik test yaptırdım ve kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim. Mutlaka araştırmanı tavsiye ederim. Eğer genetik test yaptırırsan sonucun çıkınca hamile kalırsın tekrar ama yaptırmazsan beklemene gerek yok.
hayalciana arirangg bende özel de test verdim bu yüzden. Tekrar bunu yaşama korkusuyla hamile kalmak istemedim
CerenKonus1 1 ocak günü kürtaj oldum bende yılbaşına düşük yaparak girdim ama hastane patoloji sonucumu bana gayet verdi en son şubatta adet gördüm 7 haftalık hamileyim. Doktorlar 6 hafta sonra hamile kalabiliceğimi söyledi. Umudunu kaybetme rabbim sağlıklı evlat nasip etsin🌸
hayalciana CerenKonus1 Aminnnn inşallah. 2 ay rahim dinlensin dedi doktor. Öncesinde kalmaya da korkuyorum
ArvenMom hayalciana temmuzda düşükle sonlandı 1 regl görüp hamile kalmayı planlıyordum üstüne görmüşüm yani siz ne zaman hazır hissederseniz