NurSena07 11 Mart 90.32 23 Mart 1276,5 Artış bu kadar düşük olan varmı yada bilgisi olan doktorum biraz uğraştı ama keseyi gördü özelde devletten alttan gördüklerini söylediler
Sss5858 NurSena07 canım 3 bin olmadan kese karından gözükmüyor zaten.Hesaplayınca iki günde bir en az %60lık artış olsun diyorlar o olduysa bir sıkıntı yoktur inşallah
Kafi NurSena07 canım bu artış olaylarını çok yaşadığım için diyorum eğer ki ikisi de aynı hastanede aynı saatlerde yapılmışsa değerlerin düşük ilk yaptığın teste göre en az 2000 lerde olması gerekirdi diye biliyorum ben rabbim kalbine göre versin gene de
m_Kubra_m NurSena07 olur bak bana devlet bebek çok küçük imiş dedi değerlerin çok yüksek kese yok kürtaj ol kabul etmedim çıktığım gibi özele gittim oda kana aldı baktı iyi dedi hata eşe burda çok küçük ama sanki bozulmuş dedi iki gün sonra gel dedi tekrardan gitim kan verdim değerlerim yükselmiş sağlıklı gebelik kese göründü devlet sana nasıl bir anda kürtaj der dedi doktor şu an 17+3 günlük pasami bekliyorum aynı laboratuvar ve aynı saate vermek çok önemli