Ebuss35 haftamdayım sadece İmom omega3 kullanıyorum benim doktorum neden sadece tek vitamin vermiş ki anlamadım 🫣
Bsra-27 Tsanne 12 haftalığa kadar folik Asit kullandım sonra doktorum buna gerek yok artık omega 3 e başlıycaz dedi
Rmysarft GBergun94 vallahi hiçbir şey kullanmıyorum ne yazdılarsa doktorlar bana alerji yaptı doğalından yanayım her şeyin kan değerlerine göre takviye alınması gerektiğine inanıyorum beslenmeye de dikkat edersek tamamdır bu iş 👍🏻👌🏻
Kubraozkann11 Syma_07 bu ilacın içeriğine baktınızmı içerisinde jelatin bulunuyor bi araştırın isterseniz
senoski Sevilayms Mesela bigün demir içiyosam diğer gün içmiyorum diğerlerinden içiyorum. Doktorum bu şekilde önerdi.
engineermom_ irembasoglu37 elenatel 2 takviyesi 5. Aydan sonra kullanılmaya başlanıyor doktorum bana öyle dedi içeriği gayet yeterli kramplarım yok kan tahlillerim gayet normal çıkıyor ve demir kan hapı harici hiç bir takviye kullandırmıyor doktorların bazen anlaştıkları şirketler oluyor bence sizin doktorunuz da ondan dolayı elenatel bıraktırmış olabilir.
Gkcngkc engineermom_ Aynen hamilelik oncesi elenatal 1 hamilelikte elenatal 2 , birde emzirme olarak 3 varmıs ,4. Aydan sonra bana da elenatal 2 verdi , ek olarak sidefer demir ilacı , d vitamini ve magnezyum kullanıyorum
Hilal2 alparslansmother banada verilmemişti balık vs yiyemiyorum diyince doktorum başladı eğer balık vs güzel besleniypsanız gerek yokki
DuyguKays Sengul-9798 ben magnezyum çinko demir ve omega3 kullanıyorum 11.haftamdayım sayınca çok geldi umarım bi sakıncası olmaz