_Asya-2023 Melekrcn iy yapıyorsun dikkat et bende 5yil sonra ilk defa hamile kaldım çok korkuyorum bende hep yataktayim sağlıkla kucağına alırsın İNŞALLAH 💜
_Asya-2023 ES_es-Es hep yataktayim erken doğum başlayabilir dedi doktorum başlarsa 7 aylık kuveze koyacakmis çok korkuyorum senin nasıll?
ES_es-Es _Asya-2023 ilaçlar ignelerle biraz daha durdururlar inşallah miniginizi, benim 2 hafta oldu serklaj olalı ama daha önceki kayıp haftalarim yaklaştı korkuyla bekliyorum nasıl geçecek kaçıncı haftaya kadar gelebilecez diye
Nurcangulpideci @Zehra-12455 amin inşallah hepimiz için oyle olsun ❤️ çarpıntı acaba tansiyonunuz mu yukseliyo ki ? Bi takip edin onu ve bol bol su için kalp ekstra kan ürettiği için su an daha çok yoruluyor. Bol su icmeniz lazım 2,5 litre kadar 🤗
Zehra-12455 Nurcangulpideci valla. Canım tansiyon da hiç sıkıntı yok kalbimdede yok ama neden böyle bilmiyorum çok üzülüyorum 😒korkuyorum çünkü
ES_es-Es _Asya-2023 daha önce 19 ve 20 hafta kayıplarım var geç farkedildi serklaj atilamadi, ilk serklajim simdi
Melekrcn ES_es-Es şuan kan ilacı ve vitamin kullanıyorum. Düşük içinde haftalık iğne kullanıyorum. Progestan hap kullanımını bu hafta bıraktım.
ES_es-Es Melekrcn Melekrcn haftalık iğneyi kaçıncı haftadan beri kullaniyorsunuz ,kasılma oldu da mi verildi yoksa önlem amaçlı mı
_Asya-2023 ES_es-Es serklaj olmadığı için olmuş korkma canım birşey olmaz insAllah iyi düşün iyi olsun
Melekrcn ES_es-Es serklaj ameliyatının olduğu gün başlandı iğneye. Haftalık kullanmaya devam ediyorum