@Zehra-12455 vallahi kendi açımdan en azından otursam yoruluyorum,yatsam yoruluyorum. Biraz yuruyim hava aliyim diye dışarı çıkıyorum,çıkar çıkmaz biraz yuruyim hemen oturcak yer arıyorum. Cok çabuk yoruluyorum. İştahım eskisi gibi de değil. Midem çok fazla bisey almiyo. Sürekli sola yatmaktan kolum, kalcam çürüdü. Sağa yatsam rahat edemiyorum sırt üstü zaten yasak. Bebegin kıyafetlerini yıkadım 3 gündür onları utuleyip kaldırmaya uğraşıyorum mesela. Sabit oturup utuleyemiyorum ayakta da duramıyorum uzun süreli. Yani dicegim o ki aynı oruç gibi son zamanlara dogru galiba Allah sabırdan alıyor biraz ya da daha mı zorlaşıyor bilmiyorum. Duygular desen karmancorman oluyor. Herseye alınıp sinirlenip ağlayıp duruyorum bi yandan da korku heyecan merak birbirine karışıyor. Size yazarken bi kere daha farkına vardım ki baya zor bi süreçten geçiyomusum🥲 bence bi de bu kıyafet yıkama ütüleme vs işleri de son haftalara bırakmayın en enerjik ve iyi olduğunuz dönemlerde bitirin tüm bu tarz işleri. Son haftalarinizi dinlenmeyle geçirin 🌸