Amorfati23 hiç karnımda bebeğimi kaybetmedim kürtaj olmadım ama anlayabiliyorum seni. hiç böyle düşünme sen ne yaparsan yap yaşayacak olsaydı alacak nefesi olsaydı rabbim her türlü yasatirdi onu kendini suçlama bu konuda senin elinden hic birsey gelmez ki tedavi olunması gereken bir durumdu da sen mi olmadin veya yolunda gitmeyen birşeyler oldu da sen mi bosverdin ? Farkında bile değildin içerde yaşıyor kalbi atiyor sanıyordun senin burada hiçbir suçun yok onun ömrü o kadarmış demek ki kendini böyle daha çok kahretme. Rabbime dua et seni en iyi Rabbim anlar sana en çok rabbim yardım eder. Hem biz şuan kötü görüyoruz ama vardır bunda da bir hayır. Vardır rabbimin bir bildigi. Boşuna yaşamıyoruz bunları. Hem onu oraya bizler koymadık ki istesek tırnağını bile yapamayız ki o yüzden gittiği zaman da ona can veremeyiz elimizden birşey gelmez. Rabbim bir emanet bir hediye verdi ve onu geri aldı böyle düşün. Şınavin böyleymiş senin de demek ki isyana düşmeden rabbim geçmeyi nasip etsin. Sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Üzülme diyemem üzül içine atma ama isyana düşme rabbim sana inşirah ferahlığı versin yüreğine kalbine🤲🏻