Havva_ahk Arkadaşlar 10+ 3 deyim çilek kadar olduk dokra gittik 11 haftanın başında çağırdı ense kalınlığı ve ikilli test için sizce ikili testi yapramak şart mı?
dilan-62 Havva_ahk Yaptırmayanlarda var. Ama gerekli bir test olduğunu düşünüyorum hem için rahat etmiş olur. Bir tüp kan alıyorlar sadece yaptırman en doğrusu.
Papatyaa_01 Havva_ahk şart değil, ama gebeliğin ilerleyen zamanlarında aksi bi durum olursa soruyorlar. Benim bebişimde mesela 1-2 hafta bi gerilik çıkıyor ikili test detaylı yaptırmış mıydınız sonuç nasıldı felan diye soruyorlar
Cansu0655 Havva_ahk ben şuan ikili test sonucumu almaya gidiyorum. Bize kalmış yaptırıp yaptırmamak tabiki bize net bir sonuç vermiyor ama çok önemli gebeliğin ilerleyen süresi bu testlere de bakılabiliyor.
mnli Havva_ahk ben iki hamileliğimde de yaptırmadım allah korusun bir sorun olsa da doğuracağım zaten aldırmayı düşünmüyorum o yüzden gerek görmedim
Havva_ahk dilan-62 çok kararsız kaldım çevremdeki herkes gereksiz olduğunu düşünüyor yanilta bilir diyor
Zeynepozcan Havva_ahk çevren tıp fakültesi mezunu değil ise onları dinlemek yerine doktorunu dinlemeyi öneririm sana canım
Havva_ahk Zeynepozcan daha öncesinde gomumcenin çocuğuna tesis koydular aldır dediler çocuk doğdu simdi maşallahi var o yüzden aklım karışık
Havva_ahk mnli tatbiki öyle kimse aldırmayı düşünmez bence ama hamilelik kötü geçer ister istemez gorumcemin çektiği sıkıntıları biliyorum
mnli Havva_ahk işte hasta olacağını bilseniz 9 ay stresli geçer benim detaylı ultrasonda bebeğimin beyninde su kisti görülmüştü doktor geçer dedi ama biz geçene kadar süreyi çok stresli geçirdik mesela bilmemek daha iyi gibi ama herkesin kendi seçimi tabi
babyasyanil Yaptırmadım zaten detaylı ultrason da her şeye bakılıyor ultrasonda da ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor. Sen bilirsin tabi ben gereksiz buldum🤍