DeryaZ Kızlar her gün canım bişey istiyor ya büyük zorlu yemekler falan eşimde diyo nolursun artık bi meyve aşer sıradan insanlar gibi diyor😂🙈
sudamlasi DeryaZ aşerdiğin zaman o şeyin kokusu burnuna burnuna gelir rüyanda bile görebilirsin. Gözün onu arar öyle mi oluyosun
MelikeHayrunnisa DeryaZ benim canımda naneli şeker istiyor. Aşeriyorum resmen kokusunu alıp uykumdan uyanıyorum o derece🙈😀ve bu aralar hiç doymak bilmiyorum dünyaları önüme serselerde yesem ama ben yapmasam başkası yapsa🤷🏻♀️😂😂
DeryaZ sudamlasi rüyamda görmüyorum ama böyle o yemeği düşündükçe göğüslerimden bişey çekiliyormuş gibi hissediyorum🙈
BurcuY DeryaZ baya erken başlamışsın 😂☺️ Bende 13 haftalığım ama daha aşermedim hiç ☺️ Bence hepsi aşermek değildir ya
DeryaZ BurcuY bilmiyorum ama nolcak bakalım😂 Çok şükür daha hiç istifra etmedim bende ona yoruyorum belki istifra etmediğim için devamlı yiyesim geliyo😄
AZehraa Valla benimde psikolojik sanırım 13haftada erkense asermek ben ne yapayım 7.haftadayim ama deli gibi sürekli bişey yiyesim geliyor. Yaşadığım ilde küçük bir il öyle kolay kolay her şeyi bulamıyoruz iki gündür çilek ariyorduk, çilekli pasta vs idare etmeye çalıştım ama yok dün gece wafflecıdan zorla alabildik.
MelikeHayrunnisa DeryaZ kesinlikle iştahım gidiyor ama malesef ben yapmak zorundayım hergün dışardan olmuyor adam batacak bu gidişle😂😂😂
Caglasmsk DeryaZ 32+4 haftaligim simdiye kadar biliyomusunuz bilmiyorumda kuzukulağı olan bitkiyi aserdim. 12 haftalktm ozaman bende😁 haa bide gecen uykudan uyanir uyanmaz aklima fanta geldi ama nasil burnuma kokuyo bi gör 😂😂 2 defa asermisim sadece 😂😂
Caglasmsk DeryaZ ay böyle ekşi bi bitki. Salatalarda fln kullanılıyor. Internetten bakarsan çıkar 😁😁Bidee yurtdisindaym burdada yok kac gün onu aradmda en sonunda Türk olan birinin bahcesinde bulmustum😂😂😂