Aysinvebebito Kızlar selam yarın iftara davetliyiz ve çok şık lezzetli bir borcamda tatlı yoamak istiyorum önerilere açığım. Link atarsanız memnun olurum
anneolmakzoramagulusuyeter_ Aysinvebebito gelin bohçası çok şık ve çok hafif bir tatlı kapış kapış yenir
ebrarmom08 Aysinvebebito bende kıbrıs tatlısı yazmak niyetiyle girmiştim 😄 portakal dilimleriyle yada çilekle süslüyorum çok şık oluyor.
Aselhumaninannesi Aysinvebebito gideceğiniz yer eğer çok sevdiğiniz kişilerde bu tatlı çok şık ve hafiftir kardelen pastası He yok olmaz dersenizde Buda gelin pastasi
minigin_annesi11 “Rümeysa mutfakta” diye bir YouTube kanalı var oraya bi göz at istersen çok şık çok güzel ve kolay tarifler var
minik_koala_ve_annesi Aselhumaninannesi kardelen pastasi denedim cok guzel oldu ama keki sondu iki kez kek yapip digerini uzerine kapattim😅
Likayolcusu Aysinvebebito yalancı prefiteröl bor camdada oluyor ama kuplardada erkenden yapın bekledikçe efsane oluyor youtubede bi bayn yapıyor yemeye doyamıycağınız mı ne bulut gibi oluyor krema ben bayılıyırummm canım çekti kız yarın bende yapıyım youtubeyi sildim kızımdan dolayı yoksa link atardım😃
Havvaca Gelin pastası üstünü narla süslüyorum ben varsa Antep fıstığı tozu da serpiyorum. Böyle beyaz yeşil kırmızı güzel bir görüntü oluyo ✨
Aselhumaninannesi minik_koala_ve_annesi hadi ya ben soğuyana kadar fırını acmiyorumki nolur nolmaz diye 😂
cansuerg Aysinvebebito uygun fiyatlı en güzel kadayıflı tavukgöğsü :D sonuçta misafirsin Allah rızası için içinden gelmiş fazla masrafa gerek yok beeeenceeee :D