Sampiyonsmumy 14 haftalik gebeyim .10gundur aşırı bi mide yanması var ne yersem dokunuyo ve bu yüzden artık hiçbişey yemiyorum yanacak korkusuyla. Ve bebek aç kalacak bişey olacak diye çok korkuyorum. Nasıl geçer ne yemeliyim🙁artık geçsin istiyorum
NaimeYilmaz Sampiyonsmumy dolapta hep kutu sütüö var pipeti takılı bütün gun yanmam basladımı gıdım gıdım ıcıorm sabahtan aksama kdr bıtmıs oluyor bırden ıcmıorm yudum yudum ıcınde faydası cok oluyor ve gaz yapmıor 🙏
Gonca0881 Sampiyonsmumy ne leblebi ne süt hepsi boş ben uyuyamıyordum bile mide yanmasından rennie diye dil üstü hap aldım eczaneden hiçbir zararı da yok bi kere içtim üç gündür her şey yiyorum yiyemedikleri bile özellikle çiğ köfte çok seviyorum yiyemiyordum ama artık rahatlıkla yiyorum tek tavsiyem sana yani 😊
Aslim Aynı dertten muzdaribiz benide çok kotu yapıyor ağrıdan duramıyorum doktor şurup yazdı onu kullanıyorum ıyi geliyor
Mikayla AsiaAisa 1minnosannesi ben hamile değildim ameliyat oldugumda korunmayı bıraktıktan snra hamıle kaldım ilac dozunuzu ayarlarlar hemem atom tedavisi alacakmısınıZ
poyrazege111 Bende 24 haftalık hamileyim şimdiye kadar yanma yoktu bu hafta başladı 1haftadir yanıyo ne yesem yanıyo çok kotu 😣
Irmakgcgn Bende 9+5im iki gundur midem cok fena doktor reni duo diye bi srup onerdi . Ama cok fenayim gecmiyo 😔😔😔