Cansen 2.gebeliğim kız olacak inşallah ilki oğlandı… ama hiç hatırlamıyorum yani böyle yürümekte zorluk çektiğimi filan … afedersiniz rahim sanki düşecek sürekli basıyor yukardan bebekte tersmiş ayaklar rahimde duruyor çok kötüyüm
KLORAKHANIM Cansen benim pozisyon normal ama bende ayni durumdayim o yetmezmis gibi gobek deligimde sanci var Cook fazla bende 25. Haftadayim mhenüz….
Ferahkabay Cansen aynı durumdayız kuzum ben çok ağırlaştı benimde kız bebeğim olacak allahın izniyle çok şiştim ağırlaştım ödemim var yürüyemiyorum bazen bebek vajinaya çok baskı yapıyor kız çocuğu çok farklı
Bskaymazz Cansen Bence onun kız ve erkekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Benimde ikinci gebeliğim ilki de kızdı buda kız ama ilkinde prenses gibiydim bunda çok zorlanıyorum baskı, yürüyememe sanki alttan çıkacakmış gibi pozisyonla alakalı bence :)
Arzum_87 Haftamdayım kanal da pozistonunu almış durumda kızım. Ama ben 28. Haftadan beri bel bacak ağrısından yatmıyorum yürüyemiyorım. Benim belde fıtık ve disk kayması var birde çok şiddetli ağrılar ile geçiritorum günleri 😥Allah hepimize yardım etsin 🤲🏻
butterfly35 Ferahkabay ödeminiz için daha fazla su içip daha fazla sola yatmanızı tavsiye ederim ♥️ birde tuzu ne az ne çok kullanın az tuzda çok tuzda ödem yapıyor deniyor.
Sevdemmm41 Cansen benimde aynı 33 haftalığız bel ve kasık ağrısından daha uyumadın ayaklarıma bile vuruyo hiç böle olmamıştı ara ara ağrım olurdu ama bu kadar değil gecmiyor binadan da bebek kasılıyor ni ağrı kesici Aldım inş gecer artık uyku gözümden akıyo😔😔
Selineda 37+4 haftalığım bu gece sancıdan öldüm ama hiç uyuyamadım sahura kadar evde nasıl bağırıyorum ama eşim kalktı hemen hastaneye gidelim dedi gitmedim çünkü doğumum 3 nisanda allahtan geçti sancım ölüyorum sandım ya
Likayolcusu Selineda gaz sancııs olabilr mi o da çok sert vuruyor bende nerdeyse bangır bangır bağırıcaktım
Likayolcusu Cansen ters olduğuniin böyle his ediyorsunuz bende ikiz gebeyim ikisi baş alşaydı çok rahattım biri ter dönmüş beni mahf ediyor merdiven çıkamıyırum biraz yürüyüş yapsam hemen ağrılarım oluyor 🥲🥲
Cansen Likayolcusu ay ikiz gebeliği düşünemiyorum tek böyleyse 😣 doktor dedi ayakları rahim de duruyor o yüzden hareket ettikçe oraya baskı yapıyor diye
Selineda Likayolcusu Yaa zannettmiyorum zaten bebeğim ters sezeryanla alıcaklar aynı şekilde bugünde sancı çektim yolda yürürken merdiven çıkarken artık zorlanıyorum iyice ağırlaştım taşıyamıyorum kendimi
Virgohome Haftadayım arada bir belime vuruyor pozisyon olarak bilmiyorum ama gerçekten çoğu gece uyutmuyor
ycllksa Cansen içimi okudun resmen.. aynı durumdayım.. ve içimde erken doğum korkusu. Ablam erken doğum yapmıştı küvezde kaldı epey yeğenim. Aynılarını yaşayacağım diye korkuyorum
ycllksa Cansen ay bide ilk erkekti. Hiç böyle değildim hiç. Kız ikincisi. Oturduğum yerde kendime ağır geliyorum sanki. Bide ben çok kilonda almadım ödemim de olmadı öyle. Ama dünyayı sanki ben taşıyorum..