Poncikbirannis Sevgili anneler merhaba. Benim minnoş henüz 7 haftalık. Namaz kılarken eğil kalk başım dönüyor midem bulanıyor, bir de daha yeni yerleşiyor diye cok hareket etmek istemiyorum. Namazımı ne şekilde kılabilirim?
guzelanne01_ Poncikbirannis hayırlı olsun canım 26 haftalığım yere otururak kılıyorum karnım büyüdükçe bacaklarımı daha çok açar durumda kılıyorum Hamd olsun kızımdada böyle kıldım bişey olmaz yani sende kılabilirsin hamileliğinde nasıl rahatsan öyle kıl
Ada_ada Poncikbirannis Merhabalar, ben de 13.Haftadayım transferden beri hep oturarak kılıyorum. Hocaya sordum, oturarak kılabilirsin dedi.
hayalperest2310 Poncikbirannis 39 haftalığım ayakta kılıyorum çok agrım olduğu zaman oturarak ama namaz pozisyonları beni rahatlatıyor aksine iyi geliyor siz oturarak kılabilirsiniz
Ciftci Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla alın bebisinizi kucağınıza insallah Oturarak kılabilirsiniz yorulduğum zaman oturarak kılıyorum ben
Kiwi12 Merveincim nasıl kılıylraubuz acaba oturarak falan nasıl kılabılırın bnde göbekten hıc egılemıykrun 36 hafta
guzelanne01_ Kiwi12 direk oturarak kılıyorum kızımdada aynısını yaptım oturmam biraz daha rahat karnımı bacak arası boşluğuma doğru veriyorum
Merveincim Kiwi12 sandalyede oturup seccadeyi bacaklarıma seriyorum oturduğm yerden doğru normal namaz kılarkenn Ki şekilde oturduğum yerden kılıyorum. Başka türlü kılamıyorjm malesef
guzelanne01_ Kiwi12 yok canım direk oturarak sandalye sehpa hiç bişey yok dizimin üstündede yerde oturarak kılıyorum hiç kalkmıyorum
Asdfgh21 Kiwi12 rükuya eğildiğinizde biraz secdeye eğildiğinizde biraz daha fazla eğiliyorsunuz önünüz boş oluyor😌
guzelanne01_ Poncikbirannis aynen normal namazdaki gibi canım daha yavaş sadece karnımıda bacak aramın boşluğuna veriyorum çok rahat kılıyorum hamd olsun ,Ki kızımda kanamalıydım hareket etmem yasaktı ama ben namazımı terk etmedim kızımda hayırlı sağlıklı doğdu🤲🏻
gamzeliyarim28 Benim oturma dizlerimi ağrıttığı için bacaklarımı uzatarak teyzeler gibi kılıyorum😂 Dolayısıyla Rüku ve secdeye tam olarak gidemiyorum ama eğiliyorum eğilebildiğim kadar