Sinemliiii Kızlar hurma çok sağlıklı biliyorum ama biryerde rahim kaslarının gevşemesine sebep olduğunu okumuştum ve doğuma yakın yenmesinden bhsedilmişti bu konuda bilginiz var mı
2309 Sinemliiii daha bugün ebeye sordum çok faydalı günde 2-3 tüketebilirsin bende yemiştim dedi. Oturup bir tabak yemicen yani o yüzden zararı yok dedi
Sedoscum Sinemliiii onu bende duymuştum buralarda aşerdiğinde yiye bilirsin sorun olmuyor bende doktoruma sormuştum aşerdiğinde yiyebilirsin demişti yedim bir sorunum yok birde erken doğum teşhisim olduğu halde yedim çok şükür öyle bir durum yaşamadım 🤷🏻♀️
Lavina Sinemliiii günde 1 2 tane yenilebilir ama genelde son ayda düzenli yenilse doğuma faydadı olur erken doğumu tetikler mi bilmiyorum ben 1 2 yiyorum bir sorun olmaz 19 haftalığız bu arada
2309 Ayse001000 ben 27+4 üm ben yiyorum günde 2 tane çünkü hurmayı çok seviyorum baştan beride yiyorum
Busel Ayse001000 bazı doktorlar 38den sonra Bile diyor bence baslamalisin bende 35.oldum 3 günde bir 3 tane yiyorum pazartesi gidince sorucam doktoruma
Busel Ayse001000 siz bilirsiniz ben çekirdekli ürünleri tek sayı yemeye özen gösteriyorum isterseniz 7 yiyin 😅 bende yeri gelince 7 yicem şimdi erken diye 3 yiyorum