mucizemizibekliyoruzz Yasemindemirtas yoyko elegance travel sistem, yoyko 360 spin bu 3 modele bakabilirsiniz
Annesininbalbocugu Yasemindemirtas Ben civilden Wellgro Q3 Golden Horn Seyahat Sistem Bebek Arabası aldım 1000 TL çokta guzel 🤗
beyzaeygn Yasemindemirtas Yasemindemirtas e bebekte baby&plus hero travel sistem bebek arabası var şu anda fiyatı 1100 TL 😊
istanbulluanne Benetonun arabalrini hic beğenmiyorum. Bu aralar prego 2086 quatroya taktm ben 1500 civari bide chipolino etro var görüntüsü cok hoşuma gidiyor. Bende 36. Haftaya gircem daha almadm ama ikisinden birini alacagm muhtemelen.
Yasemindemirtas istanbulluanne ya aralıkta galiba yada subatta kara cuma diye bi indirim oluyoya onda cok indirime giriyormus arabalar. Ocakta bebegim olcak. Beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum bende arabayada karar veremiyorum. Kraft fit cok beeniyodum 2 bin fiyatı var karar veremiyorum.
istanbulluanne Yasemindemirtas Oyle bsey olursa bekle . Benim 20 günüm var dogurmya kismetse ben bile beklerim hemen kullanılcak bsey degl bebek arabasi ozellikle kış bebesi bunlar zten.
bikucukbalik Çok araştırdım bu konuyu. Hem baston olup hem travel olan bi bebek arabası istedim. Hem uygun fiyatlı olsun, hem kapandığında yer kaplamasın, hem kendi başıma taşıyabileyim hafif olsun, hem de kolay kapansın dedim. 1-2 dezavantajının dışında gayet güzel bi seçim yaptığımı düşünüyorum. Chicco liteway plus aldık. Biz aldığımızda 1200dü. Şuan fiyatını tam bilmiyorum ama çok fazla zam gelmemiştir herhalde. Hatta 2-3 hafta önce gördüm indirime bile girmişti. Ki çok fazla indirime giren bi marka değildir. Bi bakın derim. Dezavantajları ne diye soracak olursanız çift yönlü kullanılmıyor ve tentesi biraz kısa. Ama bana göre bunlar tolere edilebilir durumlar. Çift yönlü kullanımı zaten bebeği pusete yatırdığınızda size doğru bakıyor o durumda sizi etkileyen birşey yok bebek yine size dönük oluyor. Arabaya oturduğunda göremiyorsunuz sadece. Onda da sürekli kontrol etmek gerekecek ama bu çok da zor bi durum değil. Tente konusuna da arabanın üstüne bi müslin örtü örtmek bile çare olabilir.. bütün özellikleri aynı arabada bulmak fazla zor illaki 1-2 eksiği oluyor. Ama fiyat üzerinden baktığınız zaman bu araba ihtiyaçları fazlasıyla karşılayan cinsten🥰
Nurbanu34 mucizemizibekliyoruzz ben yoyko 360spin almayi düşünüyorum ama emin olamiyorum siz aldınız mı ?
AysenurBs Joie litetrax 4 aldık , ebebekte var. Bebe mağazası olan tanıdığımız var, çift yönlüler klipslerinden çok sık kırılıyor sakın onlardan almayın dedi. Hafiflik kolay kapanabilme ve manevra kolaylığı önceliğimiz oldu. Beneto yu da benzer tiplerini de çinde aynı fabrika üretiyor dedi, 1 sene zor kullanırsınız çok kalitesiz malzeme kullanıyorlar dedi.
Nefesimm Yasemindemirtas ve beneto hakkin tek duyduğum sey herkesten ayni pazar arabasi gibi az omurluk
Htcmstfomer Yasemindemirtas ben e bebekden canyon travel sistem bebek arabası aldm 890 tl idi hala ayni fiyat ve cok memnunum tavsiye ederim 😊
VahideEktirir Yasemindemirtas baby2go sprıng modeli 1500 dü 2 li sistem ama portbebesi oturma ünitesi de oluyo
mucizemizibekliyoruzz Nurbanu34 ben yoyko elegance aldım, arkadaşım 360 spin almış onu sonradan gördüm. Bence ikisini de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Çok araştırarak almıştık ikimizde çünkü. Gayet güzeller.
Nurbanu34 mucizemizibekliyoruzz internetten siparis verdiniz degil mi ? Başka satışı yok çünkü öyle biliyorum
Boylu0104 Yasemindemirtas canım bende baby2go future travel sistem aldım kayınpederim aldıgı için fiyatını bilmiyorum netten bi bak istersen 😊