selencinaar Neslibt72 bende 5+6′yım keseyi bile görünce heyecanlanıyor insan bugun heyecanımdan göz yaşlarımı tutamadım🥹
Neslibt72 selencinaar tabikii heyecan ayrı. Sürekli iyi mi acaba düşünmeden edemiyorum. Elim istemsizce sürekli göbeğimde dışarıdan resmen görmemişim bebeği olmuş misaliyim 😂allahtan evlerde kullanılan ultrason hala yok değilse bütün gün yatar izlerdik heralde
Hzzz 7+1 iz bizde bulantılarım çok çok fazla ağrılarım var.Son kontrolüm 5+2 idi kalp atışı için 2 hafta sonraya randevumuz var. Kızlar bulantı için ılık ya da cok soguk olmayan maden suyu icin iyi geliyor deneyin mutlaka
__mom1 Hzzz ben geçen sarıkız maden suyu aldım kendime tuzlu limonlu yapıyordum iyi geliyordu bi de 12 tane almıştım. Klorlu bi kokusu vardı internete bakayım dedim herkes bozuk falan yazmış korktum öyle kaldı yenisi de alamadım zaten dışarı da çıkamıyorum :(
Hzzz __mom1 canım kızılay cok tuzlu onu önermiyor doktorlar bende kizilaydan baska icemem ama beypazari iciyorum hic bir sey katma icine sade su gibi elinde gezdir ic gunde 2 sise hakkin var gercekten bir kac saat rahatlatiyor beni prilam dr.bile ise yaramiyor bende sen düsün
Poncikbirannis Nurdrmz_24 ağrı ara sıra hafifçe vuruyor, bulantı da yeni yeni basladi ama kusmadim hic
blueberyy00 selencinaar son adete göre 7+1 ama keseye göre 6+2 haftalık hamileyim geç döllenme sanırım
tubik7 Şu an 7+5 im midemde olabilecek bütün şikayetleri en üst perdeden yaşıyorum Allah yardımcımız olsun
cancel_ kuzeyim21 6+2 de gördük canım keseyi kendini strese sokma bizde bebişi henüz görüemedik önümüzdeki hafta kontrol var rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah
kuzeyim21 cancel_ bugün kese göründü çok şükür 🙏🙏 bir hafta sonra bebek için çağırdı bizi de inşalLah sağlıkla görürsünüz 🙏