Aylinslmci doğumum sezeryan oldu ezgi hanımın gerçekten bu hayattaki şanslarımdan biriydi çünkü doğumdan inanılmaz korkan biriydim.Gerek ameliyathane ekibi gerek ezgi ghanım bana prensesler gibi doğum yaşattı diyebilirim.İlgi beklediğimden fazlaydı.Özelde belki bu kadar ilgilenilmezdi.Yani devlet hastenesi olduğu için sadece doktoruma güvenmiştim çok fazla birşey beklememiştim.Doğumunuz sezeryansa ciddi bir rahatsızlığınız yoksa doğum şeklinizi ezgi hanım ameliyat tarihi verdikten sonra sizi anesteziye yönlendirecektir kararı size bırakıyor.Ben genel tercih edip yani komple uyuşturulmal isteyip sonradan ameliyathanede tekrar sorulduğunda belden istemiştim fakat inanılmaz çekindim ve titriyordum.Anestezi doktoru stresli olduğum için genelin benim için iyi olacağını söyleyip onu uyguladı.Yani yine olsa yine geneltrcih ederim. Genelde acı direk vuruyor ameliyattan sonra çıkınca fakat spinal benim için daha ürkütücü geliyor bu tamamen size bağlı.Hastanede 2 gün kalıyorsunuz mecburi.1 tane bayan refakatciniz oluyor eşiniz görüş saatleri dışında göremiyor (yani en azından benim için böyleydi önceden bir kişinin eşinin kalmasına izin vermişler diye okudum bi ara ama benim zamanımda yani bundan beş ay önce kesinlikle kalamıyorlardı.Çocuğunuzui sanmıyorum yanınızda tutacaklarını fakat sormanızda fayda var.Temizlik sabahları oluyor çarşanız kirlenirse kendiniz değişim istiyorsunuz değilse toz ve wc temizliği yapıyorlar.Odalar 2 kişilik şanslıysanız benim gibi tek kalma şansınız var 2 kişi kalanda vardı benim gibi tek kalanda o biraz şansınıza kalmış 🙃 Umarım yeterli olmuştur.Hayırlı ve kolay doğumlarınız olsun inşallah 🙏🏼