Yubiii Hayırlı akşamlar herkese, günde ne kadar su içiyorsunuz acaba, ben zorluyorum fakat anca 1 litre falan 🙄
Likayolcusu Yubiii ben baya susuyorum rahat 2 yi buluyordur bide bardak beni doyurmuyor şişeyle içiyorum öyle daha çok içiyorum 🥰
Dfn_1303 Yubiii günlük 2,5 - 3 litre oluyor. 24. Haftamın olduğu dönemlerde midem aşırı derecede yanıyordu sürekli su içiyordum 4 litreye kadar içtiğim oluyordu. Şimdi 2,5 - 3 civarı ☺️
DeustchBurcu Gebelik öncesi min. 2 litre içiyordum şimdi ciğerlerim kurumuş gibi🙄 damacanaya pipet takıcam az kaldı
Yubiii Evet ya içilmiyor çok, doktorlar en az 2,30 litre öneriyorlar çok önemli dıyorlar fakat ne bileyin içmeyincede kötü hissediyorum kendimi 🙄
mucizeeem_ Haftamdayım çoğu zaman 3 4 litreli buluyor ama bazen de hiç canım istemiyor midem almıyor zaten ama içmediğim gün en fazla 3 gün falandır toplam içmeye çalışılıyorum
Yubiii Kendimi zorlayınca çok sık lavobaya çıkmakta sinir edıyor insanı ,bu sefer uyıuda uyuyamıyorum 🙄🤣
Dlkzz ArvenMom nasıl iciyon kız o kadar suyu 😂 valla ben 2 litre zor içiyorum o kadar içsem dışarı çıkamam herhalde donuma yapardım.
Yagmure Yubiii ben hobi olarak su içiyorum ya gebelik öncesi de öyleydi şuanda aynı devam ediyor günde 2-3 litre kesin bazen daha da fazla
Burcu395 Yubiii kimi 7 litre demiş burda bu da su zehirlenmesi yapar herkesin bir bünyesi var denizatı değiliz biz