Annesininbali_06 Kızlar merhaba çok korkuyorum bebeğin suyu sınırda dedi doktor Ankara’ya randevu aldım detaylı ultrason için tehlikeli mi sizce aynı durumu yaşayan varmı
Meribiri1 Annesininbali_06 benim arkadaşıma da 20 li haftalarda suyu sınırda dendi katı meyve sıkacağı aldı ve haftada 4-5 gün hep bir bardak havuç suyu sıkıp içti bir ay sonra doktoru normale dönmüş demişti şimdi kızı iki yaşında . İnşallah sizinde öyle olur imkanınız varsa havuç suyunu yapın tabi önce araştırın sorun isterseniz
Bet1 Annesininbali_06 benim ilk hamileliğimde detaylı ultrosonda söyledi doktor suyun azalmış dikkat et diye bol bol su içtim sadece 2 haftaya düzelmişti günde 3 buçuk 4 litre su iç mutlaka
busenaz68 Annesininbali_06 havuç, havuç suyu, bol su ve bol c vitamini tüket düzelir Allah’ın izniyle haftan daha erken❤️ Suyu yanında gezdir sürekli günde bir iri portakal ye havuç suyu iç tabi ki şeker sorunun yoksa 🙏
Annesininbali_06 ilgihazaal hiç bilmiyorum detaylı ultrasonu bekliyorum bende korkuyorum Allah kimseyi darda zorda bırakmasin inşallah sağ salim kucağıma alırım
ilgihazaal Annesininbali_06 insallah canim en ufak bir olumsuzluk bile insani çok üzüyor. O yüzden inşallah hayirlisiyla kucağımıza alırız bu günleri unuturuz ❤️
U1gz Canım merhaba benim arkadaşımında bebeğinin suyu çok azdı doktor ilaç verdi ama onun hiç kullanmadı hep havuç yedi ve suyu normale döndü sende doktoruna danışarak havuç tüketebilirsin
Bet1 Annesininbali_06 suyunuz fazlaysa olabilir şimdiden dikkat et canım mutlaka şekerine hamur işi pilava falan dikkat et
Hulyakkus Annesininbali_06 geçen hafta yattım bu konu yüzünden 36 haftaligim suyum az dendi serum yedim ertesi gün suyu iyi dedi doktorum detaylı ultrason da bol su iç dedi doktorum
Bet1 Annesininbali_06 orasını anladım canım muhtemelen şeker vardır şimdiden dikkat edersen çok şey değişir şekerin de çıkmaz şu da düzelir yani
Annesininbali_06 Bet1 teşekkür ederim çok saolun ♥️♥️🤲 inşallah bişey çıkmaz bide bizim ailede şeker genetik herkeste var ailede