tugcezengin23 Lütfen yardım edin kızlarım aşırı midem yanıyor sabah akşam farketmeksizin çok kötü oluyorum ne yapayım
Bulbulyuvasi tugcezengin23 geçmiş olsun aşkım muz ye sola yat kaç haftalıksın bunlar işe yaramıyorsa talcid kullan çiğneme tableti benimde aşırı yanıyordu bugün aldım kurtuldum
Ozoooo tugcezengin23 canım mide yanması için açılan postlar var onlara bi gözat istersen birde az az sık sık ye hiç aç kalma asitli yağlı şeylerden uzak dur birde süt iyi gelir derler ben mide koruyucu da alıyorum tavsiye ederim
tugcezengin23 Bulbulyuvasi saol bebeğim 19 haftaligiz soda içiyorum hergun ama bı mide ilacı yada çiğneme tableti almalıyım sanırım çok kötü bişey ya
Bulbulyuvasi tugcezengin23 sade sodayı içmediğim gün yoktu sağ olsun geğirme harici baska seye yaramadı pek talcid al hiçbir yan etkisi yok tadı da şeker gibi ama şuan karbonatlı su dene bakalım geçirecek mi bebiş
tugcezengin23 Bulbulyuvasi evet sade soda içiyorum hergun ortalıkta ejderha gibi dolaşıp ulti atıyorum sodadan sonra 🤣🤣