G_Ulzeki Tugce_98 bende ayne drumdayim 12haftalık oldum şuan .geçer inşallah 14haftadan sonra Ben genelde kaynar su içiyorum rahatlatıyor sıcak için deneyin isterseniz
Maviboncuk52 Tugce_98 prilam diye bir ilaç var gebelikte kullanılabiliyor ben onu kullanınca rahatlamıştım
dilay_06 Tugce_98 prilam kullanabilirsin makarna gibi doyurucu karbonhidrat ağırlıklı beslen sebze yemekleri ve meyve ye. İdrar yolu enfeksiyonu ve demir baktırabilirsin.
17papatya Tugce_98 6 haftaliktan beri aynı durumdaydım doktorumdan özellikle mide bulantısı için ilaç istedim komple kesip atmıyor ama azaltıyor mesela dün içmeyi unutmusum 3 kere istifra ettim 1paket çubuk krakerle durdum kesinlikle bu ilacı içmelisin canım
asyasemin Çok zor bi durum ve malesef hiçbir tavsiye işe yaramayacak. Bende aynı durumdayfım biraz hafifledi çok şükür. Sadece hava almak iyi geliyordu o kadar.
Tansukut 12.haftama giriş yaptım her gece yatmadan iki tane prilam içiyorum ve her gün kusuyorum iki kilo verdim ne zaman geçeceği konusunda bir fikrim yok ama artık geçsin psikolojim bozuldu
bayangoger Haftama kadar sadece patates ve makarna ile beslendim. Onların dışında ne yesem kusuyordum. Bol bol su içiyorum. Hiç ilaç kullanmadım.