Aysenurkayaa23- 10 haftalık hamileyim lakin devamlı midem bulanıyor şiddetli mide bulantısı yaşayanlar ne geçirir bulantıyı
Yazmelegi_ Aysenurkayaa23- prilam dr ilaç kullanabilirsin ,haşlanmış patates ve yeşil elma da iyi geliyor ama size iyi gelir mi bilmiyorum 🌸
Oznur-96 Aysenurkayaa23- canım 10-12 haftalarda kusma mide bulantının pik noktasıymış bende yaşadım serumla düzeldim sonra patates ayva pirinç çorbası içtim halen var ama artık hastaneşik olmuyorum
Bulbulyuvasi Aysenurkayaa23- aşkım prilam kullan ama geçmiyorsa iğne vuruyorlarmış doktoruna danış şahsen benim hem acı eşiğim yüksek hemde mübarek peygamber sabrı 21.haftadayım kussam bile ilaç içmem kusup rahatlat kendini ilerde de biraz tutmaya çalış
eylulmihrasmom Aysenurkayaa23- ben de 9 haftalık hamileyim 5.haftadan itibaren su dahi içsem kusuyorum çok zorlanıyorum yani artık 8-9 defayı buluyor günde kusmam. prilam yazdı doktor hiç bir etki yapmadı bende. yeşil elma soda tuzlu çubuk leblebi denedim sonuç hüsran. doktoruma söyledim zofer yazdı zorunlu olmadıkça içme dedi. bi kere içtim hemen kesti yine bulantım oldu ama kusmadım. ishal ve baş ağrısı yaptı içmemeye çalışıyorum 🤷🏻♀️
Aysenurkayaa23- Oznur-96 bende kusma yok ama aşırı mide bulantısı var bugün oruç tuttum iftardan sonra çok kötü oldum şiş hissediyorum devamlı mide bulantısı var
Oznur-96 Aysenurkayaa23- kendi ni nu evrede aç bırakma aç kaldıkca bulantı çoğalıyor ögürtü başlar sonra
Aysenurkayaa23- eylulmihrasmom oruç tuttun mu mide bulantısı olmadı oruçluyken bende yemek yiyince çoğaldı
Tayyibe42 eylulmihrasmom allah yardimcin olsun çok zoor ben kusmuyorum ama bulanti bile beni mahfediyor
Bulbulyuvasi Aysenurkayaa23- 21.haftadayım azaldı bulantılarım yarı yarıya indi bilmiyorum ben inadım biraz 2 sene diş ağrısı çektim yine de aldırmadım dişi
eylulmihrasmom Aysenurkayaa23- hayır tutmadım. günde 3 kere progestan kullanıyorum mecburi ve bebeğin susuz kalmadından korktum doktora daha danısmadım
Aysenurkayaa23- Bulbulyuvasi bende normalde çok dayanıklı biriyim ama bu bulantılardan dolayı sağlıklı beslenmiyorum bu da Korkutuyor beni bebek açısından su bile içsem midem bulanıyor yinede zorlayıp bişeyler yiyip içiyorum
Aysenurkayaa23- Yazmelegi_ ben folik asiti corasipini zor içiyorum hap aşırı midemi bulandırıyor o yüzden doğal yol arıyorum
Hafgkamdkgm 9 hafta 3 günlük hamileyim midem bulanıyor prilam içiyorum kusmayı engelliyor ama altta mide bulantısı sürekli devam ediyor. Seve isteye yemek yiyemiyorum zevk alamamaya başladım hiçbir şeyden ne zaman biter bu 😭
Bulbulyuvasi Aysenurkayaa23- aşk prilam içip kusuyordum ben bir aralar halimi sen düşün şekeri bekletiyordum ağzımda biraz etki ediyordu bukantıyı geçiriyordu yemeğin başında oturup ağlıyordum bazen yarısını yiyordum kusuyordum devam ediyordum sonra Allah yardımcın olsun
Aysenurkayaa23- eylulmihrasmom progestanın hapını mı kullanıyorsun ben fitil olarak kullanıyorum günde iki kez