Aysedemirr Selam kızlar 6 aylık hamileyim ama fazla kilo aldım hiç sormayın 😃 😔 hamilelikten once 55 kiloydum sizce tekrar verirmiyim 😔 sizde durumlar nedir
anneoluyorm_ Aysedemirr 21 haftalık hamileyim. 43 kiloyla hamile kaldım 45 kiloym şuan keşke bende kilo alsm
Kayaderler Aysedemirr ilk hamileliğimde bende 57yle hamile kaldım doğuma 69la girdim doğumdan sonra 5 kilo bile yoktu fazlam bi ay içinde onu da verdim
cansuerg anneoluyorm_ 49 kilo ile hamile kaldım, doktor doğuma kadar 15 kg alırsın demişti de inanmamıştım böyle giderse geçeceğim :’(
Emineedrk cansuerg aynı kiloyla kalmışız ben 70 kilo oldum bileeeee 😂😂 geldiği gibi gider kilolar takma hiç kuzum kalıcı değiller sonuçta 😂
G_Ulzeki Aysedemirr tabiyki verirsiniz .Ona kaygılanmayin .Ben 50kg hamile kalmıştim ilk oluşuma 90kg doğuma gittim sonra verdim emizirken veriyorsunuz sonra bebek yürümeye başlayinca verirsinz
Nolmuss Aysedemirr ben ilk gebeliğim de 58 dim 72 ye çıktım sonra tekrar 58 e indim ama yine geri aldım şuan 60lı kilolardayım yani canım yersen alırsın yemezsen verirsin bu kadar basit😁😁
Emineedrk cansuerg benim doktorum sana serbest çok zayıftın zaten böyle çok güzel oldun diyip beni gaza getirip duruyor bir bilse benim ne kadar doyumsuz bir gebiş olduğumu 😂😂😂
Merveftm Aysedemirr hiç deme aynı konudan muzdaripiz . Geçen ay 4.5 kiloydu 6. Ayda totel 10 kilo aldım ve daha üç ay var aniden sistim resmen. 3 ay çok düzenli davranmam lazım yoksa 20 kiloyla gircem doğuma 🥹
Aysedemirr Merveftm 10 kilo gene iyi canım ben daha fazla hamilelikten once 60 bile gormemiştim neyse veririz inşallah 😃😃
Kurtiremmm Aysedemirr emzirirken çok çabuk veriliyor diyorlar can boğazdan gelir şifa olsun inşallah 😅❤️