Cansudinc Göğüs pompası , bebek maması ,biberon . Bunlardan birini hastahane çantanıza koyacak mısınız 🙄 Sezeryan olacağım devlet hastahanesinde ve sütüm gelmez mama gerekir vsvs diye düşünceler geçiyor hep aklımdan 🙄
Emineedrk Cansudinc ben hiç birini koymadım canım bende sezeryan olucam eşim sütün gelmezse ben hemen gider alırım dedi o yüzden almadım hiç ☺️
Tiiffany Cansudinc Hayir koymicam.2 cocugumada emzik biberon hic vermedim sutum geldii zaten mama tercih etmedik. Sadece 2.gebelikte bebek yogun bakimda kaldi sutum gelmedi.aslinda gelmediğini dusundum.hemsireler pompa al dedi onların aklına uydum aldim ama gene gelmedi.sonra emzirme danismani geldi.pompayi bırakıp el ile sagmam gerektigini soyledi sutun var üzülme sana nasil yapacağıni gostericem dedi ve uygulamali kendisi gogsumu sıkarak gosterdi ve sut geldi. Bosuna pompa vs ugrasmisim 2 gun elimle sagdim hast cocuga gonderdim sirings ile verdiler.ben eve gectim, cocuk hst kaldi o sekilde yine sagdim hast goturdum.artik sutum cogalmis dolapts stokluyordum.şimdi 3.gebeyim ne pompa alirim ne bişey.ayni seyi yaşarsam yine elimle yapıcam..tavsiye ederim devlet hast bu arada ücretsiz emzirme danışmanları oluyor hastanede pompayida çöpe attim
YagmurAnnesi Cansudinc 3 doğum yaptım hiçbirinde de almadım. Ama ilk doğumumda göğüs ucum olmadığı için arkadaşım manuel göğüs pompası getirmişti hastaneye o kadar. Onun dışında lazım olmadı
yagmur089 Cansudinc bebek mamasi biberon olmazsa olmaz bunları koymazsan olmaz ben biberon ve mama koymamistim ilk cocugumda cok pisman oldum biberonu zor bulduk mama desen oyle tam yasaklarda dogmustu oglum her yer kapaliydi bide gece nerden bulcan bence herseyi alip koymalisin bu gereksiz olur deme lazim oluyor gercekten gogus pompası na gelince bazi hastanelerde var bazi hastane lerde yok o yuzdn onuda yaninda bulundurmalisin
Emineedrk Cansudinc 1 Nisan diye konuşmuştuk kuzum ama yarın kesinleşicek inşallah 🥲🙏🏻 inşallah hepimizin sütü en kısa sürede gelirde bebişlerimiz mamaya ihtiyaç duymaz 🙈🥰
Sahnedekimadam Yer kaplayan şeyler değil ya , dursun kenarda ben var diye negatif etkileneceğimi düşünmüyorum🙏🏼
kadertugrul7 Cansudinc göğüs ucum olmadığı için pompa aldım ben yanıma emzirme öncesi ucunu çıkarmak icin biberon da almistim miniklerden doğumdan sonra sütüm gelmedi ne yaptiysam bir damla çıkmadı hatta yogun bakimda elektrikli pompa vardi ona bile indim gogusumden kan fışkırdı yine bir damla çıkmadı taki eve gelip duş alana kadar ikinciye hamileyim yine aynısı olur diye minik biberonlardan bitane alicam yanıma oğlum pandemide doğdu mamayi cok zor bulmuştuk ama mama almiycam lazim olursa alirim biberonuda mamayi hazirlayip şırınga ile veririm diye düşündüm bu kez biberon onermezse doktor oglumda çok zorluk yaşadım emzirme konusunda bunda inşallah yasamam ayni şeyi sütüm gelir de emer inşallah
Papatyaa_01 Cansudinc ben sadece göğüs pompası koydum, zaten biberonu var pompanın ama kullanır mıyım bilmiyorum hani sütüm gelmezse belki pompayla gelir felan diye
Hilal2 Mama biberon koyacagım ilk doğumda 3. Gün eve gelince duştan sonra sütüm gelmişti 3 gün açlıktan sarılık oldu yavrum bunda koyacagım hemşireler kızıyoe genelde ama kime ne vericem yani aç kalmasın