Beybiacar Dün aşı oldum kolum çok kötü hareket edemiyorum lütfen soğuk uygulaması yaptım ama fayda etmedi daha etkili bir çözüm yok mu
Binnurr1 Beybiacar İnanın bendede o kadar şiddetli bir ağrı oldu ki. 4 güne yakın çektim o ağrıyı. Gece hastanelik olup serum verdiler ama sadece titremem oluyodu o geçti onun dışında çok etkisi olmadı. Buz koyabilirsiniz belki
Kaderisa Beybiacar yok maalesef bende dün oldum şuan bile ağrıyor hareket ettiremiyorum dün gece çok kötüydü uyuyamadım resmen gün içinde de aynı koluma biri vuracak diye elim kolumda geziyorum resmen ayy bide az önce eşim uyuyordu dönerken bi vurdu bende ona vurdum 😂😂
Beybiacar ogretmenHnmm kafayı yemek üzereyim ya ilk gebeliğimde de öyle ağrı olmuştu bu öyle olmaz diye düşündüm ama aksine daha beter bir haldeyim ya
sendenasla12 Beybiacar bende geçen yaptım 3 gün ağrısından uyuyamadım sonra kolum şişti bir hafta arı sokmuş gibi gezdim ortalıkta kaşıntısıda ayrı bir dertti🥴
Beybiacar Binnurr1 eşim de sürekli acile gidelim diyor ama ben istemiyorum sadece serum verip gönderiyorlar
Binnurr1 Beybiacar Evet haklısınız serum veriyolar sadece hamile olduğumuz için o da çok etki yapmıyo genelde
Beybiacar Zeyneparsln ay ne güzel ya ben iki gebeliğimde de çektim 3. Çocuğu sırf bu yüzden istemeyeceğim 😰
Beybiacar Kaderisa 😂😂kıyamam ya çok şükür bu gün biraz daha iyi ama gerçekten de çok kötü geçti gecelerim ya eşimde yanlışlıkla çarptı bana ağrıdan adamı dövdüm🫣🤣🤣🤣
Sizinelif Ben de hemen hemen bir haftaya yakın çektim o ağrıyı 😥 şimdi ikinci aşım geldi sürekli bahanelerle gitmiyorum ikinciyi yaptıran var mı acaba?
Beybiacar Sizinelif ilk gebeliğimde iki dozu yaptım ilki çok kötüydü ikincisi biraz daha iyiydi iki yıl sonra tekrar hamile kalınca bu çok daha kötü oldu
Nurcanben Beybiacar yaa en çok bunu merak ediyordum Corona aşısı mesela beni mahfetmisti bu aşı da o tarz bir şey mi diye sorguluyordum çok mu kötü ağrısı acaba kaç günde gecicek
Beybiacar Nurcanben canım seni korkutmak istemiyorum corona aşısı bile seni kötü yaptıysa bunu düşünemiyorum bile inşallah kötü olmazsın rabbim düşmanıma yaşatmasın böyle ağrı
Beybiacar sendenasla12 bende kaşıntı değilde aşırı baş ağrısı eşlik ediyor inşallah biran önce geçer sizede çok geçmiş olsun