leylaninpembemontu 27+2 deyim afedersiniz ama tuvalet isteğim var bir türlü dışkılama olmuyor ıkınma da yapmak istemiyorum Allah korusun bir şey olur diye gebelik öncesinde de kronik kabızlığım vardı ama bu zamana kadar böylesi olmamıştı ne yapmam gerekir ilaç kullanmakta istemiyorum bağırsak florasını bozduğu için
Sevilayms leylaninpembemontu Ilık su içmek inanılmaz iyi geliyor Kefir içmekte Ama en büyük fayda Magnesie calsine sabaa Dışkıyı yumusattıgı için kabızlıgı engelliyor Serklajlı oldugum için ıkınmamam gerekıyor Haftada ıkı uc kere içsem yetiyor 🙏🏻 Doktorunuza danışın alın ama dua edeceksiniz net🤭
neslihanersoy Aynı sıkıntı bendede var başından beri ve bazen ıkınıyorum çok zor birşey şuan 4. aya girdik hala aynı kabızlık,sabahları limonlu su iyi geliyor bana doktor öyle demişti ,birde kuru kaysı bol bol su canım 🤷♀️
Sevilayms neslihanersoy Ilık su içmek inanılmaz iyi geliyor Kefir içmekte Ama en büyük fayda Magnesie calsine sabaa Dışkıyı yumusattıgı için kabızlıgı engelliyor Serklajlı oldugum için ıkınmamam gerekıyor Haftada ıkı uc kere içsem yetiyor 🙏🏻 Doktorunuza danışın yinede
meliiisoz Kesinlikle magnesie calsine sabaa en iyi gelen şey kabızlığa ben ne yapsam geçmedi bir tek o işe yaradı duphalac falan kullandım etki göremedim
Sevilayms asyasemin Magnesie calsine saba kullanıyorum doktorum zararı olmadıgını söyledi , sizde danışın isterseniz
meliiisoz asyasemin bana doktorum verdi zararı olsa vermezdi üstelik riskli gebeliğim var serklajlıyım ona rağmen verdiğine göre korkmayın
Sevilayms meliiisoz Canım gecmıs olsun bende serklajlıyım Sıcak suya bol şeker atıyorum bir kaç yudum içince iyi geliyor
meliiisoz Sevilayms çok teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim hiçbir şekilde hiçbir şey çözüm olmadı gaz sancıma o kadarda sıcak tutuyorum kendimi
Sevilayms meliiisoz Hareket de cok edemiyoruz ya ondan oluyor Sancım gelince şekerli suyu içip bi 10dakıka yurumeye calısıyorum evin içinde yavas yavas Biraz serbet gibi oluyor ama dayanılmaz hal alınca içiyorum yani , insallah işe yarar 🙏🏻
meliiisoz Sevilayms aynen öyle oluyo canım harketsizlik çok yoruyo ayağa kalktığımda bacaklarım sızlıyo resmen çok hamladı vücuğdum inşallah canım çok teşekkür ederim