Emine1235 Uykusuzluk miyde yanması gaz sancısı ve daha 6 haftasın Bebeğim kızlar siz bu puroblemlerle nasıl başa cıkıyosunuz
Gamzeli21 Emine1235 biz 34haftaligiz hee gece sabahliyorum lavaboda çıkmıyorum bacak ağrısı bel ağrısı mide yanması nefes alamama
efsanee_ Emine1235 mide yanmasına çözümü salçasıniz yemekte buldum ben. Dr mide yanmasına gaviscon yazdı ama kullanmadm hiç. Uyku bnde de aynı problem 🙄
Pink05 Emine1235 Mide yanmasına soda veya soğuk sut iyi geliyor ama uykusuzluğa çare bulamadım ben 34+3 oldun bel ağrısı bacak ağrısı çekmekten uyuyamiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Emine1235 efsanee_ ilaç kullanmak istemiyorum açıkçası 😕 kızartmaydı baharat tı uzak duruyorum salça yı bilmiyordum inada dikkat ederim çok sağol canım
MelekCeylanKaplan efsanee_ banada yazdı etkısı 1saat sürüyor ondan sonra sol baştan tekrar başlıyor mıde yanması ben ona çözüm buldum yatmadan önce 1adet sıcak kaynamış yumurta yıyıp yat mıde yanmasından eser kalmıyor
Emine1235 Mineli 👶 için değer diycez artık o deği eşmide uyutmuyomuşum inliyomuşum miyde yanmasından yatak da dönmekten 😂 adamada yazık
efsanee_ Emine1235 rica ederim canım. İlac bitkiselmiş ama yinede dayandığım yere kadar deyip aldım inş kullanmak gerekmez 😊
MelekCeylanKaplan Kızlar ben 37 haftalığım uyku denen bısey yok tuvaletle kanka oldum resmen her 10dk da bır idrara cıkıyorum bel agrısı kasılmalar mıde yanması daha neler neler uyusamda sabah 8ten sonra 2saatlık uykuyla kalkıyorum ve çok sınırlı oluyorum artık yeter gelıyosa gelsın
Emine1235 MelekCeylanKaplan öle demeyin ama 😊 yalnız tuvelete bukadar sık bende çıkmazdım heralde içtiniz Sudan kaynaklı az kalmış sizin rabbim bir avazda kurtarsın
efsanee_ MelekCeylanKaplan senin durum bize göre daha zor bence o göbüşle uyku olsada uyunmaz heralde 😊
efsanee_ MelekCeylanKaplan ahhh yumurta mı hele haşlanmıs uzun zamandr 0 bende 🙄 yiyip atmak iyi gelmiyo bana
MelekCeylanKaplan Emine1235 cok fazla su tuketen bı insan degılım tuvalete gıdıyorum gelıyorum yataga tam uzanacakken tekrar gelıyo anlamıyorum valla bu gobusle oturmak yatakda donmek bıle cok buyuk sorun Rabbim bütün gebelere Allah kolaylık versın bende dahil
efsanee_ Emine1235 sütü bnde duydum ama eşim kakaolu süt almış 😁 yanmaya pek etkisi olmadı o yüZden sadesini de denemedim daha 😊
zehrafindikci 40+2 siz bide beni düşünün tuvalet sorunum yok ama uykusuzluk ve hareket edememe malesef bendede var zor yürüyorum artık